Mennyi idő alatt tudom megtanulni a Google AdWords használatát?

Ez attól függ, hogy mi a célod vele. Ha van egy kicsi blogod, fórumod vagy vidéken a nagyszülőknek van egy gumis műhelye amit napi 300-400 Ft-os költéssel ki akarsz próbálni, akkor boldogulni fogsz. De, amennyiben az online reklám fontos a vállalkozás életében, mert vásárlókat kell szerezned és a napi költés meghaladja a 2.000 Ft-ot, akkor már más a helyzet. Először a marketing szakmát kéne kitanulni és tapasztalatokat gyűjteni benne, még akkor is, ha csak egy vállalkozást szeretnél felfuttatni.

Tanulás

Egyetemen, fősulin vagy audiktata módon is tudsz tanulni. Legyen szó egyetemről vagy otthoni tanulásról, bele kell tenni pár milló forintot. Tapasztalat is kell, amelyet olyan 100.000.000 Ft elköltése után szerezhetsz meg. Fontos megérteni, hogy az AdWords csak egy marketing eszköz. Az autóvezetést is el lehet sajátítani 1-2 hét alatt, de ettől még nem fogsz tudni eljutni vele Horvátországba, mert nem ismered a kreszt és nincs tapasztalatod.

Sajons 2017-ben elkezdett nagyon felhígúlni ez a szakma. Webáruháztulajdonosnak ésvagy online marketingesnek készül a fél ország. Elszaporodtak az fél-egy napos marketinges képzések is, ami nem lenne gond, ha a helyükön tudnák kezelni az emberek ezeknek az előadásoknak az értékét. Íme még egy hasonlat: Egy 1 napos képzésen meg tudnék tanulni fogat fúrni, mégis ahhoz hogy valaki a betegek fogát fúrhassa, először az általános orvosi szakmát kell megtanulnia, majd specializálódhat fogorvosnak, műtősnek, stb…

You may also like
Google Ads - vegyes
Google AdWords vagy SEO?
Google Ads - vegyes
Mikor lesz nyereséges az AdWords?