Webáruház Marketing

7 tipp, hogy hogyan tedd tönkre a webáruházad

Szia!
Meguntad a webáruházadat? Vagy még el sem indult?
Teljesen mindegy, így tedd tönkre 1-2 hónap alatt:

Íme a biztos recept:

1.) Regisztrálj be az összes árösszehasonlító oldalra, és 20 Ft -tal legyél mindig mindenben olcsóbb, mint a konkurenciád. Így végre Olcsó János lehetsz, akinek végre fillér vevői lesznek, és akik mindenbe belekötnek!

2.) Keresd fel a kuponos oldalakat és adj mindent beszerzési ár alatt! Így mindenki fejében Te leszel a Kuponos Jóska, és így még véletlenül sem tudsz a későbbiekben normális áron értékesíteni.

3.) Indíts a Facebook-on nyereményjátékokat! Ez úgy a jó, ha hetente legalább kettőt indítasz. Hagyd a fenébe a sorsolást, úgy sem tudják meg, hogy nem sorsoltál. Ha pedig valóban szétosztogattad a nyereményeket, akkor ne kérd meg a nyertest, hogy küldjön neked olyan képet amit fel tudsz használni a webáruházadban és a Facebookon. És a legfontosabb, hogy 4-500 Ft-os dolgot sorsolj ki, hogy Te legyél az Olcsó Nyereményjátékos. Csak vicceltem. Csináld csak, így legalább tele leszel olyan kedvelőkkel, akiknek az adatlapján “Rozsdás Rákolló”, “Az élet iskolája”, “Nincs”, “NASA” van munkahelynek megjelölve. Nekik van egy csomó pénzük, amit nálad akarnak elkölteni! Nagyon fontos, hogy szegd meg a Facebook szabályzatát, és kösd feltételhez a sorsoláson való részvételt, azaz kérj megosztást.

4.) A Facebook kommunikációt csináld magad, de csak akkor, ha világ életedben rossz voltál irodalomból és nyelvtanból. Ha az utóbbi 5 évben nem olvastál ki egy könyvet sem, akkor kezdj el posztolni, még ma! szólícsd mega céllközönséged…,hasonló!!!Egyformát vonz…….!!!!!!

5.) Láttál már AdWords-öt? Megtaláltad a nagy piros Hirdetés feladása gombot? Mire vársz? Kezdd el csinálni! Ne dőlj be annak a sok marketinges szakembernek és a Google által minősített partnereknek! Te is meg tudod írni a hirdetésed, és fel tudsz venni 20-100 kulcsszót, nem?

6.) Meg ne bízz egy grafikust! Te is tudsz Paintban szépet alkotni! Készítsd el a Facebook oldalad és a webáruházad fejlécét, még ma!

7.) Töltsd le a nagyker képeit és termékleírásait a webáruházadba! Ha lehet, írass rá egy automata programot, ami naponta áthúz több ezer terméket. Nehogy egyedi leírást készíts a termékeknek, és kiválogasd a jó ár-érték arányúakat!

Írták: Azok az ügyfeleim, akik már megégették magukat