Webáruház Marketing

7 tipp: Így tedd tönkre a webáruházadat

Íme a biztos recept:

1.) Regisztrálj be az összes ár-összehasonlító oldalra, és 20 Ft -tal legyél mindig mindenben olcsóbb, mint a konkurenciád. Így végre Olcsó János lehetsz, akinek végre filléres vevői lesznek, és akik mindenbe belekötnek!

2.) Keresd fel a kuponos oldalakat és adj mindent beszerzési ár alatt! Így mindenki fejében te leszel a Kuponos Jóska, hogy még véletlenül se tudj a későbbiekben normális áron értékesíteni.

3.) Indíts a Facebook-on nyereményjátékokat! Ez úgy a jó, ha hetente legalább kettőt indítasz. Hagyd a fenébe a sorsolást, úgy sem tudják meg, ha nem sorsoltál. Ha pedig valóban szétosztogattad a nyereményeket, akkor ne kérd meg a nyertest, hogy küldjön neked olyan képet amit fel tudsz használni a webáruházadban és a Facebookon. A legfontosabb, hogy 4-500 Ft-os dolgot sorsolj ki, hogy te legyél az Olcsó Nyereményjátékos.

Csak vicceltem. Csináld csak, így legalább tele leszel olyan kedvelőkkel, akiknek az adatlapján “Rozsdás Rákolló”, “Az élet iskolája”, “Nincs”, “NASA” van munkahelynek megjelölve. Nekik van egy csomó pénzük, amit nálad akarnak elkölteni! Nagyon fontos, hogy szegd meg a Facebook szabályzatát, és kösd feltételhez a sorsoláson való részvételt, pl. kérdj cserébe egy megosztást.

4.) A Facebook kommunikációt csináld magad, de csak akkor, ha világ életedben rossz voltál irodalomból és nyelvtanból. Ha az utóbbi 5 évben nem olvastál ki egy könyvet sem, akkor kezdj el posztolni, még ma! szólícsd mega céllközönséged…,hasonló!!!Egyformát vonz…….!!!!!!

5.) Láttál már AdWords-öt? Megtaláltad a nagy piros “Hirdetés feladása” gombot? Mire vársz? Kezdd el csinálni! Ne dőlj be annak a sok marketinges szakembernek és a Google által minősített partnereknek! Te is meg tudod írni a hirdetésed, és fel tudsz venni 200-300 kulcsszót, nem?

6.) Meg ne bízz egy grafikust! Te is tudsz Paintban szépet alkotni! Készítsd el a Facebook oldalad és a webáruházad fejlécét, még ma!

7.) Töltsd le a nagyker képeit és termékleírásait a webáruházadba! Ha lehet, írass rá egy automata programot, ami naponta áthúz több ezer terméket. Nehogy egyedi leírást készíts a termékeknek, és szelektálj.

Írták: Azok az ügyfeleim, akik már megégették magukat

Vélemény, hozzászólás?