AdWords Cikkek

Miért nem tudom és akarom olcsón adni az AdWords szolgálgatásaimat?

Hogy miért nem tudom ezt kihozni fillérekből? Mert én nem verlek át és tudom, hogy mit csinálok.

Nézzük sorban:

  • Én marketinggel foglalkozom. De, tényleg. Rendszeresen járatok több marketinges magazint is. Ezeknek éves előfizetési díja van.
    Pl.: A MarketingNavigátor magaziné 60 833 Ft, a marketingszoveg.com-é 72.000 Ft / év.
  • Rendszeresen járunk konferenciákra is. Legutóbb az E-kereskedelmi konferencián voltunk. Ez a vállalkozásomnak 250.000 Ft-jába került.
  • A Google Partners képzései ugyan ingyenesek, de az én időm nincs ingyen.
  • Rendszeresen vásárolok marketing témájú könyveket is. Ezek nem 100.000-res tételek, de mivel az időm nincs ingyen, így ezeknek a kiolvasása már költség, hiszen addig nem tudok pénzt keresni.
  • Tagja vagyok több marketinges FB csoportnak is, ahol követem a trendeket. Idő…
  • Beatrix is hasonló dolgokat csinál, csak Ő Németországban + a fix egyetemi tandíja kb.: 90.000 Ft / hó.
  • Továbbá több AdWordsfiók-elemző program előfizetője is vagyok. Ezek a programok segítik megérteni és észrevenni az összefüggéseket, hogy Neked több vásárlód legyen!

+ Az elmúlt 10 év tapasztalatát sem akarom ingyen adni.

Ezt mind-mind azért csinálom, hogy a rám bízott webáruházból a lehető legtöbbet hozzam ki! Egy nem marketinggel foglalkozó AdWords-kezelő nem lesz hatékony. Kidobálja a pénzed.

Nagyon fontos, hogy először marketinggel foglalkozzon a szolgáltató és csak utána képezze tovább magát AdWords-fiók kezelőnek! Mire eljut oda, hogy nekiáll AdWords-fiókot kezelni, addigra már több 10, több 100 milliót el kellett költenie az ügyfeleivel marketingre! Éppen ezért nem fogja tudni a programozód, grafikusod vagy a belső embered egy fél napos AdWords képzés után hatékonyan kezelni a fiókod. Egy fél napos képzés után legfeljebb megtanulja azt, hogy hol vannak a gombok, és hogy hogyan kell leolvasni a statisztikát.

A Facebook oldalamra https://www.facebook.com/dajka.gabor.webaruhaz.marketing/ sok fényképet szoktam felölteni a sikereinkről. Ha kíváncsi vagy, akkor kövess!

Ha úgy érzed, hogy neked most már végre ránk van szükséged, akkor kattints ide:  https://www.dajka-gabor.hu/ofm/adwords-marketing-magyar.php