Kommunikáció és Tartalomgyártás

Segítsünk optimalizálni a marketingedet az ünnepekre?

Elakadtál a marketingedben?

Bízd ránk magad, segítünk neked mindenben!

Tudjuk, hogy manapság milyen nehéz egy üzletet vezetni. Foglalkozni kell a vásárlókkal, irányítani kell a kollégákat, árut kell beszerezni és persze a könyvelést sem lehet elhanyagolni.

Neked, mint vállalkozónak, egy fárasztó nap után már nem marad erőd lekövetni a technikai újdonságokat, a reklámcsatornák legfrissebb szabályait, és még kitalálni azt, hogy a célcsoportnak miről írj, de úgy, hogy GVH kompatibilis legyen.

Talán már olyan régóta csinálod, hogy kialakult a csőlátásod is. Egyszerűen nem tudsz már új, vevő vonzó reklámokat kitalálni. Az is lehet, hogy a konkurenciát követed és emiatt csak az ő ügyfélkörét akarod elvenni, holott a piac ennél sokkal nagyobb.

Nos, az elmúlt évek alatt mi rengeteg ilyen küzdeni vágyó vállalkozóval találkoztunk. A helyzetük általában nem könnyű, de azért bőven megnyerhetőek az esetek kb. 90%-ában.

A maradék 10%-on általában azért nem tudunk segíteni, mert kiveszett a vállalkozóból a küzdeni vágyás vagy mert iszonyatosan rossz az, amit csinál.

Ha benned van még tűz, akkor dolgozzunk együtt!

Alapvetően 2 nagy csoportra tudjuk bontani az üzleteket. Online és offline-ra. Persze van olyan üzlet, ami online és offline is működik.

Online üzlet esetén, én Gábor fogok neked segíteni, mert én több, mint 10 éve ezt csinálom. Nem tudom, hogy mivel foglalkozol, de nagy az esély arra, hogy foglalkoztam már a te szakterületeddel is.

Offline üzlet esetén Beatrix fog neked segíteni, mert Ő ezt tanulta és tanulja is jelenleg az egyetemen.

1-1 konzultációra általában mind a ketten el szoktunk menni, mert így extra hatékonyak vagyunk. De, ha szólsz nekem előre, akkor biztos hogy ketten megyünk.

Hosszú lenne egyesével leírni azt, hogy miben tudunk segíteni, de ezekben biztosan: Google Ads, Facebook, SEO, hírlevél, marketingszöveg-írás, szórólap tervezés, piackutatás, stb…

A helyszín tekintetében mindegy, hogy hol vagy, mert bárhová el tudunk menni.

Ha arról van szó, akkor szívesen kiugrunk Pozsonyba, Bécsbe, de akár München-be is. Ilyenkor csak a benzinpénzt szoktam elkérni. Majd telefonba megegyezünk, de kb. 100 km 5.400 Ft körül mozog. A kiindulópont Budapest.

Ha Budapesten vagy, akkor nem keletkezik plusz költség.

Érdekel? Akkor kattints ide: https://dajka-gabor.hu/ofm/marketing-tanacsadas

Vélemény, hozzászólás?