Akció!

Offline és Online Marketing Alapozó DVD videó

19.990 Ft 14.990 Ft

Nagyon tömény anyagot adunk át több mint másfél óra alatt (1:40:48), így érdemes többször megnézni a videót és jegyzetelni is!

Már csak a Segédletekkel együtt tudod megrendelni a videót. Link itt.

Elfogyott

Cikkszám: 01 Kategória:

Leírás

Bár mi marketingesként gyűlöljük az árakciót, viszont vannak olyan helyzetek, amikor muszáj árkedvezményt adni. Nos, ez egy ilyen helyzet, két okból is:

1.) A videó első 3 percében a kamera nem találja a fókuszt, így egyszer éles a kép, másszor pedig életlen

2.) A forgatást reggel 9 órakor kezdtük el és este 10-ig tartott. Ez szintén látszik a képen, mert a videó végefelé egyre sötétebb  

A videó hangja 100%-ig tökéletes, mégis úgy gondoltuk, hogy ez így 5.000 Ft-tal kevesebbet ér. Így 19.990 Ft helyett 14.990 Ft-ért kínáljuk neked.

Két rövid részlet a videóból:

 

Most talán legyintettél egyet, hogy neked már régen megvannak az alapok. Te már nem vagy kezdő. Ez lehet, hogy így van, hiszen évente eljársz konferenciákra, járatsz marketinges magazinokat, több vállalkozást is felépítettél már, és a könyvespolcod roskadásig van marketinges könyvekkel tömve.

Évente legalább 300.000 Ft-ot költesz tananyagra és alkalmazod is a leírtakat.
Nos, igazad van. Ez a videó tényleg nem neked való!

 

Viszont ha a fentiek döntő többsége nem igaz rád, akkor ez a videó neked való.

Nyugalom. A videóban nem arról lesz szó, hogy miért kéne keresőoptimalizálnod, és hogy nyiss te is egy webáruházat, mert az e-kereskedelem évről évre nő.

 

Mi egy használható tudást akarunk neked átadni!

 

Talán még soha sem költöttél el ennyi pénzt marketing oktatóanyagra. Talán most  – még – neked ez rengeteg pénz. Megértem, ezért vállalom a 100%-os pénzvisszafizetési garanciát. Én tudom, hogy ez a videó jó. Azt is tudom, hogy te ebből profitálni fogsz!

 

 

Nagyon fontos megértened azt, hogy hiába csináltatsz chat-botot. Hiába fizetsz elő felugró ablakra a weboldaladon. Hiába postolsz a Facebookon. Hiába csinálsz szórólapot. Hiába csinálsz AdWords hirdetést. Hiába kérsz fel egy influencert. Ezek csak eszközök.

Sőt hibába másolod le a konkurenciád árait, reklámjait, ha nem tudod, hogy mit csinálsz, mert nincsenek meg az alapok.

 

Ez a videó ezeket az alapokat fekteti le!
Mindegy, hogy szolgáltatásod van, mindegy hogy webáruházad van, mindegy, hogy fizikai boltod van. Mindenre mutatunk 1-1 példát!

 

A videó megnézése után érteni fogod azt, hogy mi épül fel mire.

 

Rengeteg vállalkozóval találkoztam az elmúlt 10 év alatt. Biztos, hogy tudok neked újat mondani ebben a videóban.

 

A 14.990 Ft hihetetlenül alacsony ár! Nézz szét a piacon, hogy egy tapasztalt marketinges mennyiért ül le veled 1 órát beszélgetni, vagy nézd meg azt, hogy mennyibe kerül egy marketing konferenciára egy jegy.  

 

Tedd a kosárba a sikered kulcsát! Jegyzetelj sokat és használd is fel a tudást! 

Minden termékünkre 3 napos 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk! Ha nem vagy megelégedve valamelyik termékünkkel, akkor visszafizetjük az árát. Az árak forintban értendőek és nettósak. Egy DVD lemezből áll a termék.