Marketing Oktatóanyagok

A tudásanyagainkkal képes leszel belelátni a marketing egy-egy szegmensébe, sőt talán még egy pici részét el is tudod majd sajátítani.
Nagyon fontos, hogy sem ezek az oktatóanyagok, sem a világ bármely más infótermékei nem váltják ki egy igazi reklámügynökség munkáját és szaktudását.
A jó marketing ügynökségek nem véletlenül költenek az ügyfeleikkel el éves szinten több 100 millió forintot és nem passzióból fektetnek még ezen felül több millió forintot a saját képzésükbe.

Ezt én nem ígérem neked:

Én nem ígérem azt, hogy ezeknek az anyagoknak a megvásárlása után, önállóan marketing tervet fogsz majd tudni felállítani bármilyen vállalkozásnak, mert ahhoz igenis, hogy egyetemi végzettség és rengeteg gyakorlatias tapasztalat szükséges.

Ezt ígérem neked:

Én azt ígérem, hogy végre látni fogod azt, hogy mennyire komplex dolog a marketing és bizonyos tudás birtokában meg fogod tudni ítélni egy-egy kampányról, hogy azt profi készítette-e el, vagy kontár. Azt ígérem, hogy a saját marketing stratégiád kifinomultabb lesz. Ha legközelebb indítasz egy kampányt, mondjuk a Facebookon, akkor nem hasraütés szerűen fogod tenni, mindezt úgy, hogy az összes hibát elköveted, amit a laikusok elkövethetnek.

Azt ígérem, hogy sokkal jobb lesz a marketinged, mint eddig!

Mind a(z) 4 találat megjelenítése