Csomagajánlataink AdWords-fiók kezelésre németül

Mi elsősorban olyan partnereket keresünk, akik ismerik a munkásságunkat és hosszú távon akarnak velünk együttműködni.
WEBÁRUHÁZAKNAK

199.000 Ft / hó

- AdWords-fiók kezelés német nyelven
- Havi 4 x 15 perces telefonos konzultáció
- Zárt marketinges csoporttagság
- Havi reportálás
- Remarketing hirdetés
- Határozatlan idejű szerződés
- Kulcsszókutatás

Érdekel
LANDING OLDALAKNAK

90.000 Ft/ hó

- AdWords-fiók kezelés német nyelven
- Havi 4 x 10 perces telefonos konzultáció
- Zárt marketinges csoporttagság
- Reportálás havonta egyszer
- Remarketing hirdetés
- Határozatlan idejű szerződés

Érdekel

Miért mi?

A mai rohanó világban mindenki arra törekszik, hogy a lehető legtöbb időt tudja magának megspórolni, amit családjával, programokkal, utazással vagy hobbival szeretne eltölteni. Ezt a kívánságot a webáruházak nagyon jól tudják teljesíteni, hiszen biztosítják az átlátható és gyors weboldalakat, ahol kedvünkre válogathatunk, valamint a biztonságos fizetést, hogy otthonról is nyugodtan tudjunk utalni, és nem utolsó sorban a szállítást, amely a legfontosabb szempont a legtöbb vásárlónak, hiszen ezáltal időt spórolhatnak. Az online értékesítés egyre nagyobb szerepet tölt be Magyarországon, valamint a külföldi országokban is. Németországban jelenleg olyannyira, hogy most először 2016 karácsonyán magasabb volt az online megrendelések számai, mint a fizikális vásárlások. Ez a webáruházaknak nagyon jó hír, a helyi kisboltok viszont bajban vannak.

Én jelenleg kint élek Münchenben, így a saját bőrömön tapasztalom meg ezt a piaci változást. Továbbá rálátásom van a legújabb német trendekre, ismerem a legkedveltebb webáruházakat, a németek kultúráját és igényeit, vásárlási szokásaikat, valamint a különböző tartományokat, melyek fontos szerepet játszanak a célközönség meghatározásában. Egyszóval ha szeretnél betörni a német piacra, akkor a lehető legjobb helyen jársz, hiszen mi lépésről lépésre segítünk neked ezt megvalósítani. Ez egy olyan hosszútávú marketing projekt, amely nem működik egyik napról a másikra, hiszen a német piac különbözik a magyartól, és egy hirdetés láttán még nem lehet azt a bizalmat felépíteni a német vevőknél, hogy vásárlásra ösztönözzük őket.

Hangsúlyoznám mégegyszer, hogy ez egy hosszútávú marketing stratégia, amely hosszútávú együttműködést igényel, és itt a cél nem az azonnali siker, hanem a márka valamint a bizalom felépítése a későbbi siker eléréséhez. Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, ajánljuk előbb a személyes konzultáció lehetőségét, hogy felmérhessük a vállalkozásod külföldi esélyeit!

Ha megrendeled a webáruház csomagot, akkor a Google Ads és Analytics-fiókodból kinyert adatok alapján, veled egyeztetve, elkészítjük vagy csiszoljuk a terméked, kategóriád marketingszövegét hétről-hétre. Erre azért van szükség, hogy az elhirdetett összegért cserébe a legtöbb vásárlás történjen. Egyre többen nyitnak manapság webáruházat, így sok esetben már nem elég önmagában csak jó helyen megjelenni a Google-ban.

Mi nem a 4. AdWords-technikusod szeretnénk lenni, hanem a te Google Ads marketing ügynökséged!

Magas minőségű szolgáltatást nyújtunk, közepes áron.Dolkozzunk együtt, ha:

– nem napokban, hetekben gondolkozol, hanem hónapokban
– nem AdWords-technikust keresel, hanem marketingest
– tudod, hogy mi a különbség az olcsó technikusok között és egy marketing ügynökség között
– ha a vállalkozásodból élsz, így komolyan is gondolod

Általában havonta csak egy új partnert tudunk elvállalni.

Ne feledd!
Csak egyszer kell elsőre megtalálnod a hozzád való marketingest, utána már sinen lesz minden. Egyszer fizess egy nagyobb összeget a jóért, mint 3-4x közepes összegeket a rosszért.
Hívj fel, beszéljük meg a részleteket: 06-20/453-70-31

Írj nekem egy levelet

Céltudatosaknak

Ha pontosan tudod, hogy mire van szükséged, akkor inkább ezt az űrlapot használd: https://goo.gl/forms/XVUeNxHajzRW3T4c2

Cégnév

Online Forgalomnövelő Marketing Kft.
25801987-2-10, HU25801987
és
Dajka Gábor E.V.
66235763-1-30