Csomagajánlataink populáris blogírásra

Arany

109.900 Ft / hó

- Havi 16 db blogbejegyzés magyar nyelven
- Korlátlan telefonos konzultáció
- Weboldal elemzés
- Zárt marketinges csoporttagság
- Riportálás havonta egyszer
- A stockphoto.com-ról választható illusztráció
– Csak 6.869 Ft / blog

Érdekel
Üzleti

60.800 Ft / hó

- Havi 8 db blogbejegyzés magyar nyelven
- Havi 4x15 perces telefonos konzultáció
- Zárt marketinges csoporttagság
- A stockphoto.com-ról választható illusztráció
– 7.600 Ft / bejegyzés

Érdekel
Gazdaságos

34.990 Ft / hó

- Havi 4 db blogbejegyzés magyar nyelven
- Havi 1x15 perces telefonos konzultáció
– A stockphoto.com-ról választható illusztráció
– 8.748 Ft / db

Érdekel

Miért kellene blogolnom?

- Ha hírértékű tartalmakat osztasz meg, többen találnak rád, a Google is jól rangsorol.
- Ha a konkurenciának van, neked nincs, szerinted kiről olvasnak többször majd?
- A bloggoddal szakértővé pozicionálod a vállalkozásod, vagy saját magad a fogyasztók szemében.
- Kitűnhetsz, egyedivé teheted a webáruházad, a honlapod, a boltod, a szolgáltatásod, a portfóliódat.


Sportcipőt, parfümöt, telefontokot, fehérjeport szinte bárhol lehet vásárolni. Autószerelőből, víz-gáz-duguláselhárítóból is rengeteg van a piacon. A vásárló kedve szerint válogathat, hiszen 3 kattintással 3 különböző vállalkozás ajánlatát hasonlíthatja össze.

Ha a vállalkozás nem egyedi, vagy nincs szakértői státusza, akkor a vásárló az áraid alapján fog dönteni, közötted és a konkurensed között. Hiszen nem hagysz neki más választást, csak az árakat tudja összehasonlítani. Ez azért probléma, mert ha a látogatódat csak az ár érdekli, akkor valami nem stimmel a marketingeddel! Mi lenne akkor, ha a vásárló fókuszát nem az árra irányítanánk, hanem a szolgáltatásunk minőségére? Nézd meg, hogy az emberek tényleg csak a legolcsóbb helyen vásárolnak? Mondjuk üsd be a keresőbe: www.arukereso.hu Nézd csak az emag.hu, edigital.hu, euronics.hu, mediamarkt.hu árai hol helyezkednek el! Ezek a vállalkozások évről évre nőnek. Ők lennének a legolcsóbb mindenben? Szerintem nem. Ha eddig akciókat és árakat kommunikáltál a vállalkozásod előnyei helyett, akkor az olcsó termékeket kereső fogyasztókat sikerült csak megfognod. Ezeket a fogyasztókat hagyd meg a kezdő konkurensednek és tedd végre a vállalkozásodat nagykorúvá, sikeressé, értékessé!
Jól hangzik! Mit tegyek?

Fizess elő valamelyik blog csomagunkra és bízd szakértői csapatunkra a vállalkozásod szövegeit!
Kik írják a szövegeimet? Értenek az én szakmámhoz is?

Mézes Beatrix marketigszöveg-író és Major Zsuzsanna újságíró fogja megírni a szövegeidet. Így nem csak stílusos, rád szabott, hírértékű szöveged lesz, hanem egyben olyan is, ami a hasznodra dolgozik, mert marketing szempontból is behúzza a vásárlóidat.
A szakmádhoz te értesz a legjobban!

Ezért fel fogunk hívni, hogy megbeszéljük azt, hogy mi legyen benne a cikkben. Te fogod nekünk elmondani a szakmád lényegét. Összesen közel 20 éves tapasztalatunk van ebben. Mondok egy példát: Ha beteg vagy, elmész az orvoshoz. Az orvos felír valamilyen pirulát a bajra. Te pedig beveszed, és az nem érdekel, hogy miért és hogy hogyan működött a gyógyszer, mert megbízol az orvosban és a gyógyszergyártóban is. Ezért nem feltétlenünl kell az olvasóknak a legkomolyabb szakmai cikket megírni, tele vegyjelekkel, latin szavakkal. Több irányból is megközelíthetjük a vállalkozásodat.
Elég egy jó szöveg? Mi van a SEO-val?

Bizonyára tudod, hogy a Google az egyedi tartalmat értékeli. Minél több az egyedi és értékes tartalom a weboldaladon, annál nagyobb az esélye annak, hogy a Google előrébb rangsorolja a weboldaladat. Egy röpke megjegyzés: a szélhámosok kamu wordpress oldalakkal és linképítéssel hülyítik a vállalkozókat. Mi nem! Ez nem működik, mert a Google mindent lát. Mi értékes és egyedi tartalmat fogunk neked gyártani amit a Google is szeretni fog! Olyan blogot, amit büszkén mutathatsz másoknak, amit szívesen oszthatsz, akár ki is nyomtathatsz, mert teljesen rád szabott, egyedi, nem egy összeollózott, másolt, átfogalmazott szöveg! Rendeld meg a blogírási szolgáltatásunkat, és végre bátran mutasd meg, mennyire értékes a válalkozásod!

Gábor blogírás közbenItt éppen kulcsszókutatást végzek, amit majd átküldök a lányoknak, hogy építsék bele az ügyfél szövegébe. És hogy ezt a képet miért akartam neked megmutatni feltétlenül? 1.) Emberibb lett tőle az oldal 2.) A Google képkeresőjében ott akarok lenni 1-2 bloggal kapcsolatos kulcsszóra, mert nekem innen is jönnek ügyfelek. :)
Blogírás ára

A blogírás ára attól függ, hogy milyen minőségű és mélységű anyagot szeretnél. Azaz attól függ, hogy mennyi munkaórát teszünk bele. 1 blogbejegyzés elkészülhet 2 óra és 2 nap alatt is. A fenti csomagárak az általános áraink.

Tőkét kovácsolunk és
időt spórolunk

Bízd ránk a marketinged és dőlj hátra.

Friss bejegyzéseink

Az emberek nem olvasnak?

Ha van egy vállalkozásod, akkor alapvetően a kommunikációddal határozod meg azt, hogy kik lesznek az ügyfeleid. Ha nem olvasol rendszeresen, ha nem műveled magad folyamatosan, akkor a kommunikációd is olyan lesz, amilyen. Ami nem biztos, hogy baj.

Miért fontos megszerezni a figyelmet?

Rengetegen nyitnak manapság egy üzletet. Ez lehet online és offline is. Mind a kettőnek van egy közös tulajdonsága, mégpedig az, hogy csak akkor fog működni, ha figyel rád a piac. A legtöbb üzlet itt vérzik el.

Írj nekem egy levelet

Céltudatosaknak

Ha pontosan tudod, hogy mire van szükséged, akkor inkább ezt az űrlapot használd: https://goo.gl/forms/XVUeNxHajzRW3T4c2

Cégnév

Online Forgalomnövelő Marketing Kft.
25801987-2-10, HU25801987
és
Dajka Gábor E.V.
66235763-1-30