II. Egri Marketing Nap

Menni akarok!

Ezek az előadások fogják segíteni a vállalkozásod fejlődését 2017-ben:


- Pozicionálás, azaz hogyan tud a vállalkozásod sokkal vonzóbb lenni a vásárlóid szemében mint most, akár többletköltségek nélkül - Ez mindennek az alapja!


- Megmutatjuk, hogy hogyan fog az AdWords még az idén pénzt termelni neked


- KV szünet


- Hogyan keresőoptimalizálj, melyek azok a technikák, amelyek szükségesek, hogy a Google első oldalán jelenj meg


- 10 hiba, amit soha ne kövess el a Facebook reklámjaidban


- Étkezési szünet


- Hogyan írj reklámszövegeket a Facebookra - Csináld úgy, mint egy profi szövegíró


- 3 tipp, hogy ne rombold le a márkád az akciózással


- Szünet - Kiosztjuk a szövegírási segédletet


- Amit tudnod kell az X, Y, Z generációról és a reklám fogyasztásukról


- Hogyan használd a szövegírási segédletünket


- Saját költési statisztikák bemutatása, ezeken a felületeken: YouTube, AdWords, Facebook (szöveges és videó reklámok)


- Hogyan használd a 85 pontos csekklistát


- Hogyan használd Az árakról dióhéjban című segédletet


- Szünet


- A nap kérdezz-felelekkel zárul
Ami még bónuszként benne van a jegy árában :

Bónusz #1:
A CorinCloud.com bérelhető webáruház az Egri Marketing Nap vendégei részére ajándékba ad egy 12.000 Ft értékű kupont. 2 hónapig ingyen használhatod a webáruház rendszerét, valamint 6 hónapon keresztül a Corin Mail C-1-es hírlevelező rendszerét.

Bónusz #2:
Lehetőséged van az előadás szüneteiben egy 15.000 Ft-os AdWords kupont is kérni, hogy a Google kereső találati listájának az elején jelenhessen meg a vállalkozásod, még akkor is, ha nincs weboldalad!*

Bónusz #3:
Szövegírási segédlet 2.990 Ft értékben. Ezentúl nem hasraütésszerűen kell majd a Facebookon posolnod és nem megérzésből kell reklámszöveget gyártanod. A több oldalas szövegírási segédletünk vezetni fog!

Bónusz #4:
Ha elakadsz valaminek a megvalósításában, akkor itt kérhetsz majd segítséget: Egri Marketing Nap Zárt Facebook Csoportja

Időpont:

Az előadás 13 órakor kezdődik, és addig tart ameddig bírjátok, és vannak kérdéseitek. A termet egész napra béreltük ki, használjuk ki! A helyszín: Eger, Fürdő u. 5. Google Maps Hunguest Hotel Flóra - Légkondicionált helyiség. Ingyenes parkolás. Időpont: 2017. 09. 13. 13:00 óra.

Büfé:

Ásványvízzel, kávéval, üdítővel és szendvicstállal készülünk. Természetesen a jegy ára tartalmazza ezt is!


Még nem győztünk meg? A mi hibánk! Akkor még csak kövesd a II. Egri Marketing Nap Facebook eseményét.5 ok, hogy miért hallgass ránk:

1.) Mert mi kivitelezők vagyunk, így van tapasztalatunk.


2.) 70.387 dollárt költöttünk el 90 nap alatt az AdWords partnereinkkel 2017. június 2-ával bezárólag. 2017. június 20-ai MNB árfolyammal számolva ez 19.432.442 Ft.

A legtöbb esetben nincs egy mikro vagy kis vállalkozásnak 19 milliós forgalma 1 év alatt sem, mi pedig a partnereinkkel csak reklámra költöttünk közel 19 és fél millió forintot 3 hónap alatt.

De nyugalom, neked nem feltétlenül kell ennyit elköltened reklámra, mert rengeteg ingyenes vagy filléres marketing taktika létezik, amit az előadáson meg is mutatunk!3.) A Facebookon eddig több mint másfél millió forintot költöttünk el csak a saját reklámunkra. 78 kampány statisztikáját mutatjuk meg!4.) A YouTube-on eddig több mint 70.000 forintot költöttünk el csak a saját reklámunkra. 7 videó reklám kattintási költségeit, célzási technikáit mutatjuk meg!
5.) Mert számos ügyfelünknek segítettünk már. A teljesség igénye nélkül: Hajszalon, Fogászat, Ingatlan Fejlesztő, Viz-gáz-duguláselhárító, Hotel- és vendéglátóipari egység, Utazási iroda, Nyelvstúdió, Bérelhető Webáruház Rendszer, Pszichológus, Szállítmányozó cég, Fitnesz Stúdió, Rózsa rendelés, Fehérnemű üzlet, Cukrászda, Rehabilitációs szalon, Mikrobuszos utazási cég, Teabolt, és még sokan mások...

Webáruházak: Mobiltelefon, Party Kellékek, Futópad, Ajándékbolt, Autóalkatrész, BIO tisztítószerek, LED lámpa, Bababolt, Kutyafelszerelés, Társasjáték, Elemlámpa, Táplálékkiegészítő, Pelenka, Műszaki Áruház, Vetőmag kereskedés, Saját gyártású vitaminok, Horgászbolt, Könyvesbolt, Parfüm, Kutyás webáruház, Bama-Mama webáruház, Erotikus webáruház, és még sokan mások...

Az e-kereskedelem évről évre nő:


Már csak egy jó ötlet és egy jó marketing stratégia kell.

A kiskereskedelem szintén évről évre nő:

Forrás: ksh.hu


Kik lesznek az előadók?

1.) Mézes Beatrix: Német Online Marketing Manager, -Német Közgazdász Turizmus és Hotel Management szakirányon, valamint a németországi IUBH (International University of Applied Sciences Bad Honnef) Egyetem hallgatója.

Bizonyítványai: Online Marketing Manager és Budapesti Gazdasági Egyetem


2.) Dajka Gábor: 2 éve Google Partner és 12 évig épített weboldalakat, webáruházakat.

Ügyfél-visszajelzései (feltöltés alatt):
Két elégedett ügyfél, Könyvesbolt , Doktor , Kreatív vagyok, Az ígéret szép szó... , Sikeres konzultáció , Kezdeti siker , 23 csomag 700.000 Ft értékben , Valentin nap , Rita , Melinda , Rados
Vizsgái (feltöltés alatt):
Ready To Rock 2015-ös versenyén az első 10 helyezettben van, Digital Workshop, AdWords alapok és YouTube, AdWords keresési hirdetések


85%-ban hazai példák


Tudjuk, nem vagy multi. Tudjuk, hogy nem márkát akarsz építeni. Tudjuk, hogy nem tudsz egy kampányba 3, 10 vagy akár 100 millió forintot tenni. Mi sem. Az ügyfeleink sem. Az előadás témája nem az lesz, hogy a Coca-Cola hogyan kampányolt 300.000 euróval, hanem az, hogy a szomszéd vállalkozó hogyan kampányolt sikeresen napi 5.000 Ft-ból Facebookon vagy AdWords-ben. Milyen célzási technikákat érdemes használnod, hogyan kommunikáld a vállalkozásod előnyeit. Rengeteg hazai példát tudok bemutatni, mert ez a szakmám.
Marketing kivitelező vagyok és nem félek név nélkül hazai példákat bemutatni!

De...


A marketing nem nekem való, az a gazdagok játékszere!

Válaszunk:
Nos, a marketing nem feltétlenül jár pénzköltéssel, néha elég csak a kommunikáción változtatni. Ez a tipikus, nem tudtad, hogy nem tudtad esete. Gyere el és tanulj! Lesz pár AHA! élményed.

Jó bornak nem kell cégér, majd beindul az üzletem magától!

Válaszunk:
Igen, lehetséges. De lehet, hogy addigra tönkremész. Ez a mondás akkor állta meg a helyét, amikor volt a piacon 50 féle bor, de a vidéki ember maximum 3 fajtához juthatott hozzá. A boltban a 4. bor eladta magát. Ma már egy csomó háztartásban van autó és az interneten is lehet rendelni. Ma 3 percen belül több száz bor közül tudunk válogatni. Marketing nélkül nincs üzlet.


Most pedig beszéljenek helyettünk a résztvevők:
Ár:

Korán kelő kedvezménnyel 2017. 08. 15.-ig 14.990 Ft + ÁFA
Normál áron csak 19.990 Ft + ÁFA
A helyszínen 23.000 Ft + ÁFA

Ez nagyon csekély ár ezért az előadásért. Pesten egy ilyen előadás akár 35-50.000 Ft is lenne. A legőszintébben mondom: Ha nagy kiadásnak számít Neked a 19.990 Ft egy ilyen előadásért, akkor nem szabad a vállalkozásodat tovább csinálnod.

Három viszonyítási pont:
Beatrix németországi marketinges egyetemi tandíja kb.: 90.000 Ft/hó
Mi augusztusban Siófokra megyünk egy 2 napos marketing konferenciára 215.000 Ft értékben.
Egy egész napos konzultáció velünk 199.000 Ft.

Menni akarok! Mit tegyek?

Először is, töltsd ki ezt az űrlapot: Link itt
Az űrlap kitöltése után, küldünk egy számlát.
A számlát egyenlítsd ki 3 napon belül.
Gyere el az előadásra, és érezd jól magad!


Jó tanács: Hozz magaddal jegyzetfüzetet és az előadás utáni napot vedd ki szabadnapnak és kezd el megvalósítani a marketinged!Kérdésed van?

Hívj fel ezen a számon: 06-20/453-70-31 vagy írj e-mailt: info@dajka-gabor.hu

Adatvédelem

Számunkra fontos az adataid biztonsága. Itt tudod elolvasni a tájékoztatónkat: Adatvédelem

Garancia

Ha nem vagy megelégedve az előadással, akkor a helyszínen visszakérheted a pénzed, tőlem Dajka Gábortól! Nincs veszíteni valód.

* 5.000 Ft elköltése után a Google jóváír +15.000 Ft-ot, akkor ha a fiók nem idősebb, mint 14 nap. A tájékoztatás nem teljes körű. Részletek itt: https://support.google.com/adwords/answer/6388096?hl=hu

Szervező: Online Forgalomnövelő Marketing Kft 3300 Eger, Bethlen Gábor út 25/a Adószám: 25801987-2-10, HU25801987