Szükséged van e-mail kampány tervezésre és kivitelezésre?

– Igen, amennyiben újra el szeretnél adni.Egy webáruháznak kötelező e-mail-ben kommunikálnia a vásárlóival, valamint a szolgáltatóknak is, mint pl.: hoteleknek, éttermeknek, hiszen újra és újra be kell csábítaniuk a vendégeket hírlevelekkel. Sajnos itt is a legelején lehet a legnagyobbat veszíteni, mégpedig a feliratkozók figyelmét. Sajnos rengetegszer találkozom kiégetett e-mail listával, ami azt jelenti, hogy a vállalkozó hasraütésszerűen küldözgette a leveleket szegmentálás nélkül. De találkoztam már hibásan megszerkesztett levelekkel is, ami egyenes út a spam mappába, ahonnan kikerülni igen nehéz vagy lehetetlen.
Egy jó e-mail adatbázis a Te bankautomatád, mert ha pénz kell, akkor kiküldesz egy jól felépített levelet és megkéred az olvasókat, hogy vásároljanak tőled.
Hírlevelezni a legkisebb és a legnagyobb vállalkozásnál is érdemes.
Mi szívesen megtervezzük és megírjuk neked a hírleveled szövegét. Ha szeretnéd, akkor egyedi kinézetet is tudunk készíteni. Megbeszélés szerint akár a kiküldésben is tudunk segíteni, amennyiben biztosítod az általunk ajánlott szoftvert pl.: wgx.hu, mailchimp.com vagy activecampaign.com és bejelented a vállalkozásomat a NAIH-nál, mint adatkezelő. Ha ez túl macerás, akkor megtanítunk téged a szoftver kezelésére.
Hírlevél szövegírás ára:

- Havi 4 db levél: 45.000 Ft + ÁFA (Csupán 11.250 Ft + ÁFA / e-mail )
- Havi 2 db levél: 26.000 Ft + ÁFA
- Havi 1 db levél: 14.000 Ft + ÁFA

Szívesen segítünk kidolgozni azt, hogy Te hogyan építs szegmentált adatbázist, hiszen a legelején múlik minden.

Tőkét kovácsolunk és
időt spórolunk

Bízd ránk a marketinged és dőlj hátra.

Friss bejegyzéseink

Az emberek nem olvasnak?

Ha van egy vállalkozásod, akkor alapvetően a kommunikációddal határozod meg azt, hogy kik lesznek az ügyfeleid. Ha nem olvasol rendszeresen, ha nem műveled magad folyamatosan, akkor a kommunikációd is olyan lesz, amilyen. Ami nem biztos, hogy baj.

Miért fontos megszerezni a figyelmet?

Rengetegen nyitnak manapság egy üzletet. Ez lehet online és offline is. Mind a kettőnek van egy közös tulajdonsága, mégpedig az, hogy csak akkor fog működni, ha figyel rád a piac. A legtöbb üzlet itt vérzik el.

Írj nekem egy levelet

Céltudatosaknak

Ha pontosan tudod, hogy mire van szükséged, akkor inkább ezt az űrlapot használd: https://goo.gl/forms/XVUeNxHajzRW3T4c2

Cégnév

Online Forgalomnövelő Marketing Kft.
25801987-2-10, HU25801987
és
Dajka Gábor E.V.
66235763-1-30