Marketingest keresel?
Marketing & Kommunikáció

Dolgozzunk együtt

A te vállalkozásod a mi vállalkozásunk is. Mi is csak akkor vagyunk sikeresek, ha te is sikeres vagy.

Légy a piacod vezetője

Unod már azt, hogy nem termel elég pénzt az AdWords?

Nem tudod, hogy hová folyik el a pénzed nap mint nap? Szeretnéd, ha végre marketing szakemberek kezelnék a fiókodat? Tudjuk, hogy egész nap a fiókoddal foglalkoznál, de nincs időd rá. Azt is tudjuk, hogy a család mellett nem tudod heti szinten követni az AdWords újdonságait. Itt az ideje kiszervezni az AdWords fiókod kezelését! Bízd ránk, AdWords specialistákra, mert mi profik vagyunk. Szinte egész nap az ügyfeleink kampányait kezeljük. Ha csak napi 10 ügyféllel számolnánk, akkor is 10x több információnk lenne a nap végére, mint ha házon belül csináltatnád. Egy AdWords specialistának számos előnye van, de nem mindegy, hogy kit választasz a feladatra. Ajnálom ezt az "Ezt a hat pontot figyeld, mielőtt AdWords-öst választasz" című írásunkat.
Mennyibe kerül?

Marketing szöveget szeretnél?

Kevés a megrendelésed? Nincs elég látogatója a weboldaladnak? Tudjuk az okát. Rossz a weboldalad szövege. Bízz meg minket és elkészítjük azt a szöveget, amely a célcsoportodnak szól. Ez most a vállalkozásodnak egy nagyszerű lehetőség az előrelépésre. Ha a konkurenciád letarolja a piacot, akkor válaszd a marketingszöveg-írás szolgáltatásunkat. Ne habozz, rendeld meg még ma!
Blogot szeretnékLanding oldal szöveget szeretnékE-mail marketinget szeretnékPR-cikket szeretnék

Nem elég jó a hírleveled?

Van egy csomó feliratkozód, de nem tudsz nekik újra és újra eladni? Ennek mától vége! Bízd meg a válalkozásunkat és tervezünk neked egy e-mail kampányt. Sőt, ha kell, a leveleket is kiküldjük. Miért hagynád veszni azt a sok feliratkozót? Miért égetnéd ki a listádat átlagos és unalmas levelekkel? Bízd ránk a kampányod és vásárlási lázba hozzuk a listádon szereplőket.
Igen, ez érdekel!

Egyedi árra van szükséged?

Nem találtad meg, amit kerestél? Nagyobb vállalkozást vezetsz és több mindenre is szükséged lenne? Egy komplex marketing rendszert dolgoztatnál ki velünk? Kérj egyedi árat még ma, és dolgozzunk együtt a vevőszerzésen! Legyél te az iparágad piacvezetője!
Egyedi árajánlatot kérek

Marketinget szeretnél tanulni?

Akkor ajánlom figyelmedbe a nagy sikerű "9 marketing trükk, amit tudnod kell" című írásunkat. Upsell, Cross-sell, Downsellről és társaikról is szó lesz. Sok vállalkozó könyökén jön már ez ki, mégis, szinte senki sem csinálja jól. Pontosan megmutatjuk, hogy hogyan alkalmazd. Továbbá szó lesz arról a problémáról is, hogy miért pont tőlünk vásároljon a vásárló, ne pedig valamelyik konkurensünktől. Nem utolsó sorban pedig: hogyan írj olyan címet, melyre sokan rá is kattintanak. És még nagyon sok mindent fogsz tanulni, ha feliratkozol a listánkra. Egy próbát megér, mert nincs veszítenivalód.
Erre van szükségem, küldjétek a tudást!

Miért válassz minket?

Probléma

Probléma esetén az egész OFM iroda egyként fog neked segíteni.

Családias légkör

Szeretjük az őszinte beszédet, a mi irodánkban a légkör családias és bizony felhívjuk a figyelmedet a gyengeségeidre és megpróbáljuk orvosolni.

Konkurencia kizárás

Amíg az előfizetőnk vagy, garantáltan nem fogjuk elvállalni a konkurenciád marketingjét.

Ha jól megy a vállalkozásod, akkor marketingre kell költened, ha rosszul megy, akkor pedig muszáj

Dajka Gábor

Ügyvezető

Én abban tudok neked segíteni, hogy kitűnj a tömegből. Megtervezem neked az egyedi marketing stratégiádat, hogy piacvezető legyél. 5 éve foglalkozom kifejezetten webáruház marketinggel, 12 évig fejlesztettem weboldalakat, 10 éven keresztül pedig keresőoptimalizáltam, így úgy gondolom, hogy kiváló szakmai háttérrel állok a rendelkezésedre. Új, a piacra még csak most belépni akaró webáruház tulajdonosoknak is sokat tudok segíteni. Küldetésem, hogy vevőt varázsoljak a látogatóból.

Google Ads

95

Google Analytics

90

SEO (keresőoptimalizálás)

92
Az azonnali sikerhez egy hosszabb út vezet

Mézes Beatrix

Online Marketing Manager, Marketing szövegíró

Én pedig abban tudok neked segíteni, hogy megtaláljuk azt a megfelelő utat, amely segít a célközönséged meghatározásában, ahol felfedezzük azt az értékesítési csatornát, ahol a vásárlók a legjobban elérhetőek. Kitűnő kommunikációs készségemnek köszönhetően a nyelvükön tudom megszólítani az embereket, ha kell irodalmi stílusban, de ha úgy szükséges, akkor egyszerű érthető formában is tudok kommunikálni feléjük. Külföldi tanulmányaimnak, valamint tapasztalataimnak köszönhetően széles látókörrel rendelkezem, így sokat tehetek azért, hogy a te vállalkozásod is magas színvonalú és jövedelmező legyen. Küldetésem, hogy új vevőket szerezzek neked.

Marketingszöveg-írás

96

Marketing stratégia tervezés

91

Google Ads

87
Miért válassz minket?


Szeretnéd megismerni a siker élményét?


A partnereink sikerét nem tudjuk neked garantálni, de mindent megteszünk azért, hogy a te Analytics statisztikád is így nézzen ki.

Ezeket az eredményeket a partnereink nem csak nekünk köszönhetik, hanem saját maguknak, munkatársaiknak és egyéb ügyfélszerző csatornának is pl. árösszehasonlító oldalaknak. Ám ezekből egy rendszert kell építeni. Mi a rendszer felépítésében és különböző marketingcsatornákon való kommunikációban is tudunk segíteni, pl. Google Ads, hírlevél, szövegírás stb.


Google Ads:

Ezekkel a statisztikákkal nem szeretnénk azt a látszatot kelteni, hogy ha minket bízol meg, akkor már nincs más dolgod, mint hátradőlni és élvezni az életet. Helyetted nem tudunk dolgozni, csak a te munkádat tudjuk maximálisan segíteni! Azt vedd figyelembe, hogy mindegyik partnerünknek más a piaca, így az éves eredmények is változóak lehetnek. Míg egyes ügyfeleinknél erősen növekedett a bevétel, addig másoknál stagnált vagy esetleg csökkent. A fenti statisztikák nem hitelesek, hiszen nem tudunk minden megrendelést mérni, mert az technikailag kivitelezhetetlen, illetve nem minden megrendelés kerül kiszállításra, hiszen lehet, hogy pl. a termék elfogyott, ennek ellenére bekerül az adatbázisba, mint sikeres vásárlás. Telefonon és e-mailen leadott megrendelések nem kerültek be a fenti adatbázisokba.Tőkét kovácsolunk és
időt spórolunk

Bízd ránk a marketinged és dőlj hátra.

Friss bejegyzéseink

Milyen hibákat követnek el a vállalkozók marketinges keresése közben?

Annyit már most az elején elárulok, hogy nincs könnyű helyzetben az, aki ma Magyarországon marketingest keres. Rendszeresen látom azt, hogy leginkább a munkáért kifizetett pénz mennyisége dominál.

Mi van akkor, ha kimaxoltuk a Google Ads-fiókot?

Eltelik 1 hónap, 2 hónap, 3 hónap, talán 4 majd visszajön az eltévedt ügyfél és arra panaszkodik, hogy eltűnt a forgalma, vegyem már vissza a fiók kezelését.

Írj nekem egy levelet

Céltudatosaknak

Ha pontosan tudod, hogy mire van szükséged, akkor inkább ezt az űrlapot használd: https://goo.gl/forms/XVUeNxHajzRW3T4c2

Cégnév

Online Forgalomnövelő Marketing Kft.
25801987-2-10, HU25801987
és
Dajka Gábor E.V.
66235763-1-30