Marketing videó?

Egyszerű, rövid, 2-5 perces videókat forgatunk, melyekben bemutatjuk a vállalkozásodat, 1-2 termékedet vagy szolgáltatásodat.


Az általunk gyártott videók célja az, hogy a fogyasztó megismerje a vállalkozásodat és felkeressen, hogy bízzon benned. Ezek a kisvideók leginkább Facebookon tudnak terjedni, de YouTube-on, hírlevélben és Google Ads remarketing hirdetésben is megállják a helyüket.


Elsősorban olyan vállalkozóknak szoktunk videót forgatni, akik bajban vannak. Akiknek jelentősen lecsökkent a forgalmuk, illetve akiknek még nem sikerült beindítaniuk a vállalkozásukat. Mi marketing szakértők vagyunk, így ezeket a problémákat tudjuk megoldani. A forgatás alatt megálmodjuk a kommunikációs stratégiádat, célközönségedet. Adunk a vállalkozásodnak egy irányt.


Marketinges szemmel készítjük el a videót, ami azt jelenti, hogy mi pontosan tudjuk azt, hogy mit kell mutatni egy videóban ahhoz, hogy az üzlet csábító legyen. Ebből az is következik, hogy nem filmes szemmel, filmes minőségű videókat gyártunk, amelyek tele vannak feliratokkal, effektekkel, lassításokkal, drónnal készített felvételekkel és művészi zenei aláfestésekkel. A mi célunk a vállalkozásod fellendítése, az, hogy megismerjenek a leendő vásárlóid. A művünket nem moziba szánjuk. Mi azt szeretnénk, hogy te és a vállalkozásod emberközeli és szimpatikus legyen.


Gyakori kifogások:


De én nem tudok beszélni!

De tudsz. Nem szavalnod kell, hanem csak válaszolni olyan kérdésekre, amelyekre tudod a választ. Pl.: Mivel foglalkozol és mióta? Mi a legnehezebb dolog a szakmádban? Mi volt a legnagyobb sikerélményed?


Én nem akarok kamera elé állni, mert mit szól majd a szomszéd?


Meg fogja ütni a guta a sárga irigységtől. Vagy az is lehet, hogy kinevet. Akárhogy is legyen, ha nem neki szeretnél eladni, és nem ő tartja el a vállalkozásodat, akkor irreleváns a véleménye.


Súgógép


De én leblokkolok, izgulok, tényleg nem tudok beszélni kamera előtt. Már akkor is gondban vagyok, ha a boltban meg kell szólalnom. –Ne aggódj! Van egy profi súgógépünk, neked csak fel kell olvasni a szöveget.


Nem szeretnék szerepelni, punktum.


Rendben. Ebben az esetben én Gábor is bemutathatom a vállalkozásodat, és a videód alatt elhangozhat egy narráció is, a te gondolataiddal. Mindent meg tudunk oldani.


Milyen felbontásban rögzítitek az anyagot?


FULL HD-ban. 4K-val nem érdemes foglalkozni, mert nem robbant be. Ráadásul a 4K feleslegesen drágítaná az anyagok feldolgozását.


Referenciákat adsz?


Igen, de nekem ezzel az a gondom, hogy ha átküldök egy olyan 3 perces videót, melyben egy hölgy 2 levegővétellel, baki nélkül elmondja a vállalkozásának a történetét, akkor te hozzá fogod magad hasonlítani. Az említett hölgy naponta 3x meséli el a vendégeinek a történetét, így ezért sikerült elsőre a felvétel. A te sztoridat pedig lehet, hogy nekünk kell kitalálni vagy egy kicsit kikozmetikázni. Szóval másokhoz hasonlítani magad nem jó ötlet, mert csak stresszelni fogsz. Minden egyes felvételt a helyszínen, számítógéppel visszanézünk és addig csináljuk, amíg az egyik meg nem tetszik. Ugyan azt a jelenetet általában 5x is felvesszük, és akkor biztos, hogy lesz egy szuper felvételünk.

Ha referenciamániás vagy, akkor tessék, kattints: LINK 1 vagy LINK 2 – e szöveg megírásának pillanatában ez volt az utolsó két átadott munkánk.


Hogyan készüljek a forgatásra?


Renddel. Ha nem szeretnél látni valamit a videóban, akkor azt el kell pakolnod. Ha valamit pedig szeretnél látni a videóban, akkor azt elő kell venned (pl. rollup).


Mennyit utaljak?


200.000 Ft + ÁFÁ-t (254.000 Ft)

Ebben minden benne van:
- kiszállás
- 1 napos forgatás
- videó vágás
- felszerelések (kamara, mikorfon, gimbal, lámpák)
- a kész videó feltöltése, átadása


Nekem profi videó kell!


Amennyiben igazi kisfilmet szeretnél, akkor kelleni fog: rendező, operatőr, hangmérnök, forgatókönyvíró, színész, sminkes, díszletes, vágó és persze egy stúdió is. Ezt is tudjuk biztosítani, de az ár jelentősen megnő. Legalább egy millió forinttal számolj.

Tőkét kovácsolunk és
időt spórolunk

Bízd ránk a marketinged és dőlj hátra.

Friss bejegyzéseink

A sikeres és sikertelen vállalkozók közötti különbség III.

Egy valamit soha sem szabad elhinned, vagy gondolnod. Azt, hogy a sikeres konkurenseid semmit sem csinálnak, csak ülnek a babérjaikon. Valószínűleg ők most is tanulnak. De az is igen valószínű, hogy egy teljesen másik iparágban tevékenykedő tanult, sikeres vállalkozó éppen a te piacodra vetett szemet.

A sikeres és sikertelen vállalkozók közötti különbség II.

Sajnos nem egyszer láttam már olyan embert, aki azért döntött a vállalkozás indítása mellett, mert a munkaerő piacán nem állta meg a helyét. Vagy azért, mert el tudott intézni egy jó kis támogatást. Ha valaki nem azért indít vállalkozást, mert valamit jobban tud a többi embertől, akkor az egészet megette a fene.

Írj nekem egy levelet

Céltudatosaknak

Ha pontosan tudod, hogy mire van szükséged, akkor inkább ezt az űrlapot használd: https://goo.gl/forms/XVUeNxHajzRW3T4c2

Cégnév

Online Forgalomnövelő Marketing Kft.
25801987-2-10, HU25801987
és
Dajka Gábor E.V.
66235763-1-30

u.i.: