Engedd meg, hogy írjunk rólad egy PR-cikket

A világ kíváncsi arra, hogy ki áll a vállalkozásod mögött! Engedd meg, hogy írjunk rólad. Talán most azt gondolod, hogy a te történeted annyira nem is érdekes. Tévedsz. Biztos voltak már nehézségeid és sikereid, olyan dolgok, amelyek a munkádat formálták. Tudom, hogy nem egy hétköznapi történet a tiéd, míg ha te ezt elsőre nem is látod. Ez a mi feladatunk. Mi ehhez értünk. Biztos vagyok benne, hogy tudunk rólad érdekesen írni. Miért lesz jó, ha lesz egy cikked magadról? Mert ki fogsz tűnni a tömegből. A konkurensednek van cikke magáról? Na ugye. A vásárlóid tudni akarják, hogy kinek adják a pénzüket! Ha dönteniük kell, hogy tőled vagy a konkurensedtől vegyék-e meg a terméket nagyjából azonos áron, akkor segíts nekik a döntésben egy PR-cikkel.

Hol használhatod fel a cikket?
- hírlevélben
- blogbejegyzésben
- Facebookon
- sajtóban

Csapj le a lehetőségre, azonnal!
Tudod, mondogattuk régebben, hogy a mobilos vásárlásoké lesz a jövő, tartalmat kell gyártanod a Face-ra, webshopodra, használj remarketinget, kezdd el tervezni a hírlevélsoroztatodat már szeptemberben, stb… ezek mind bejöttek. Most arra hívom fel a figyelmed, hogy kell a vállalkozásod oldalára egy profi cikk a vállalkozásodról és rólad! Ne az áraiddal versenyezz! Versenyezz a vállalkozásoddal!

Kik írják a PR-cikket?
Major Zsuzsanna újságíró és Mézes Beatrix marketigszöveg-író fogja megírni a szöveged. Így nemcsak stílusos, rád szabott, hírértékű szöveged lesz, hanem egyben olyan is, ami a hasznodra dolgozik, mert marketing szempontból is behúzza a vásárlóidat.

Ajánlatom:
Készítünk rólad egy PR-cikket melyben értékesen bemutatjuk a vállalkozásodat és téged!

Mit kell tenned?
Egyeztessünk időpontot amikor is van legalább másfél szabad órád egy Skype-os interjúhoz. Itt alaposan kifaggatunk mindenről, megkeressük a vállalkozásod értékeit. Fizesd ki ennek az értékét online, utalj át 49.900 Ft + Áfát. Ennyibe fog kerülni a munkánk. Ebben már a marketingszöveg-író munkája is benne van.

U.I.: Borzasztóan időigényes egy ilyen cikknek az elkészítése, havonta 10-nél többet nem is tudunk vállalni. Foglald le a helyed azonnal!

Tőkét kovácsolunk és
időt spórolunk

Bízd ránk a marketinged és dőlj hátra.

Friss bejegyzéseink

Az emberek nem olvasnak?

Ha van egy vállalkozásod, akkor alapvetően a kommunikációddal határozod meg azt, hogy kik lesznek az ügyfeleid. Ha nem olvasol rendszeresen, ha nem műveled magad folyamatosan, akkor a kommunikációd is olyan lesz, amilyen. Ami nem biztos, hogy baj.

Miért fontos megszerezni a figyelmet?

Rengetegen nyitnak manapság egy üzletet. Ez lehet online és offline is. Mind a kettőnek van egy közös tulajdonsága, mégpedig az, hogy csak akkor fog működni, ha figyel rád a piac. A legtöbb üzlet itt vérzik el.

Írj nekem egy levelet

Céltudatosaknak

Ha pontosan tudod, hogy mire van szükséged, akkor inkább ezt az űrlapot használd: https://goo.gl/forms/XVUeNxHajzRW3T4c2

Cégnév

Online Forgalomnövelő Marketing Kft.
25801987-2-10, HU25801987
és
Dajka Gábor E.V.
66235763-1-30