Kire vagy kíváncsi?
ELSŐ LÉPÉSKÉNT A WILDNER AKADEMIE MÜNCHEN HALLGATÓJA VOLTAM, AHOL ONLINE MARKETING MENEDZSERKÉNT VÉGEZTEM

Mézes Beatrix vagyok, Egerben születtem és jelenleg Münchenben élek. Középiskolai tanulmányaim bizonyítják, hogy már korán elkezdtem érdeklődni a német nyelv, a turisztika és a marketing iránt. Az Andrássy György Közgazdasági Szakközépiskolában végeztem kéttannyelvű idegenforgalmi szakon, majd ezzel egy időben lettem idegenvezető is. Később Budapestre költöztem, ahol a Budapesti Gazdasági Egyetem hallgatója voltam. Itt közgazdászként végeztem német nyelven, turizmus és hotelmenedzsment szakirányon.

Mivel 2 álmom már teljesült, az egyik hogy elsajátíthattam a német nyelvet, valamint a második, hogy a turisztika világát megismerhettem, így azon dolgoztam, hogy a harmadik álmom is valóra váljon, ami nem volt más, mint hogy Németországban elvégezhessek egy mesterképzést Marketing Mendezsment szakirányon. Így született meg a döntés, hogy kiköltözöm Münchenbe.

Első lépésként a Wildner Akademie München hallgatója voltam, ahol Online Marketing Menedzserként végeztem. Itt az online marketing gyakorlati részébe nyerhettem betekintést. Miután úgy éreztem, hogy megfelelő mennyiségű tudással rendelkezem, akkor hoztam meg azt a döntést, hogy az ismereteimet továbbfejlesztem és megvalósítom a harmadik nagy álmomat is. Így lettem a németországi IUBH (International University of Applied Sciences Bad Honnef Egyetem) hallgatója, ahol jelenleg a marketing mesterszakos diplomámat csinálom.

Bizonyítványaim: Online Marketing Manager és Budapesti Gazdasági Egyetem
Egyéb:
AdWords minősítés

Az értékes hírekben hiszek.


Hiszem azt, hogy bárki meg tudja magát mutatni hitelesen, szakmaian, értékesen, miközben információt ad magáról, a munkájáról, az álmairól.

Közel 15 éves újságírói tapasztalattal, gyakorlatiasan nyúlok a témákhoz, a hírértéket keresem.

Dolgoztam országos televízió regionális tudósítójaként, helyi tévé műsorvezetője, hírolvasója, szerkesztője, riportere voltam. Rádióban olvastam és szerkesztettem híreket, több élő műsort vezettem, online és offline. Sajtóreferensként pedig önkormányzat híradását segítettem.

Nincs olyan sajtóműfaj, amivel ne kerültem volna kapcsolatba.

A kedvencem mégis az, amit most csinálok: segítek az embereknek értékesen megmutatni magukat, emberközelien, igazian. Az online médiumok erejében hiszek, abban, hogy a média mindenkié.

Projektekben gondolkodom, és az együttműködésben hiszek.

Ha szövegírást (hír, cikk, interjú, blogbejegyszés, poszt, sajtóanyag, tudósítás stb…) kérsz tőlünk, akkor én fogok neked segíteni abban, hogy érdekesen és értékesen be tudjunk mutatni téged, a vállalkozásod, a termékeidet. Így tudják, bizalommal fordulhatnak hozzád. Ez a sikeres értékesítés alapja!
Dajka Gábor vagyok, minősített AdWords-szakértő


2006-ban már weboldalakat építettem, hobbiból. AdWords-szel 2009-ben kezdtem el foglalkozni, mert több és több látogatót akartam a weboldalaimra irányítani. A Google Ads új felületén meg lehet nézni, hogy milyen idős egy-egy fiók. 2010 fele már havonta pár száz ezer forintos kampányokra felügyeltem és mellette webáruházakat építettem. Ezt a Tisztelt Fogyasztóvédelem is értékelte 2010-ben.

2013-ban átálltam a másik oldalra is és AdSense bevételem is volt már a híroldalammal. Felépítettem egy 200.000-res és egy 160.000-res Facebook oldalt. Minimum 360.000 ember tanított folyamatosan kommunikálni. Ez az, amit csak nagyon kevesen mondhatnak el magukról. Ez olyan tudás, amit nem lehet egy előadáson, tanfolyamon, amerikai marketinges könyvből megtanulni.

Az elmúlt 10+ év alatt nem sok olyan műfaj volt, amibe ne kóstolhattam volna bele. Ez az egyik legnagyobb előnyöm, hogy nagyon széles látóköröm van.

Milyen ügyfeleim voltak már?

Baba-mama termékeket forgalmazó webáruháznak is kezeltem már az AdWords-fiókját illetve fogorvos és fegyverboltos ügyfelem is volt már. Nem csak webáruházaknak kezelem/kezeltem az AdWords kampányait, hanem szolgáltatást nyújtó ügyfeleim is vannak, úgy mint pl.: duguláselhárító, ausztriai kárpittisztító, ausztriai hotel.

Miért pont tőlem rendeld meg az AdWords hirdetésed? Mert nem csak a fiók technikai beállításához értek, hanem komplexen átlátom a stratégiád. Én marketing rendszert építek, nem pedig feladok pár hirdetést azokra a kulcsszavakra ami a megrendelő szerint jó. Nekem nem ötleteim és tippeim vannak, hanem megoldásaim.Vizsgák (feltöltés alatt):
AdWords alapok és YouTube-os 2015-ös vizsgám
Digital Workshop 2016-ös vizsgám
AdWords keresési hirdetések 2016-ös vizsgám
AdWords keresési hirdetések 2017-ös vizsgám
Digitális értékesítési vizsgám 2017
AdWords Assessment vizsgám 2017
Digital Workshop 2017-es vizsgám


Mindenfélék (feltöltés alatt):
Ready To Rock 2015-ös versenyén az első 10-ben vagyok - Ha úgy tetszik, akkor ez volt a magyarországi Google Partnerek versenye.
2017-es alapozó szövegírói trénig részvételéért kapott oklevele

Történetünk:

- 2013 közepén megcsináltam az első KATA-ás vállalkozásomat
- 2015-ben hivatalosan is Google Partner lettem
- 2016-ban csatlakozott hozzám Beatrix
- 2016 novemberében megcsináltam az első KFT.-met, mert a KATA-ás vállalkozásom tele lett
- 2017-ben megrendeztük az első Egri Marketing napot
- 2017-ben csatlakozott hozzánk Zsuzsanna
- 2017-ben Beatrix is Google Partner lett, így elkezdünk Németországban is terjeszkedni
- 2017 végefelé már több mint 500 számlát állítottam ki a két vállalkozásommal
- 2018-ban csatlakozott hozzánk Kata, mint programozó

Írj nekem egy levelet

Céltudatosaknak

Ha pontosan tudod, hogy mire van szükséged, akkor inkább ezt az űrlapot használd: https://goo.gl/forms/XVUeNxHajzRW3T4c2

Cégnév

Online Forgalomnövelő Marketing Kft.
25801987-2-10, HU25801987
és
Dajka Gábor E.V.
66235763-1-30