Preloader

Rólunk

Beszéljük meg!

DAJKA GÁBOR VAGYOK, MINŐSÍTETT GOOGLE ADS-SZAKÉRTŐ

2006-ban már weboldalakat építettem, hobbiból. AdWords-szel 2009-ben kezdtem el foglalkozni, mert több és több látogatót akartam a weboldalaimra irányítani. A Google Ads új felületén meg lehet nézni, hogy milyen idős egy-egy fiók. 2010 fele már havonta pár száz ezer forintos kampányokra felügyeltem és mellette webáruházakat építettem. Ezt a Tisztelt Fogyasztóvédelem is értékelte 2010-ben.

2013-ban átálltam a másik oldalra is és AdSense bevételem is volt már a híroldalammal. Felépítettem egy 200.000-res és egy 160.000-res Facebook oldalt. Minimum 360.000 ember tanított folyamatosan kommunikálni. Ez az, amit csak nagyon kevesen mondhatnak el magukról. Ez olyan tudás, amit nem lehet egy előadáson, tanfolyamon, amerikai marketinges könyvből megtanulni.

Az elmúlt 10+ év alatt nem sok olyan műfaj volt, amibe ne kóstolhattam volna bele. Ez az egyik legnagyobb előnyöm, hogy nagyon széles látóköröm van.

MILYEN ÜGYFELEIM VOLTAK MÁR?

Baba-mama termékeket forgalmazó webáruháznak is kezeltem már az AdWords-fiókját illetve fogorvos és fegyverboltos ügyfelem is volt már. Nem csak webáruházaknak kezelem/kezeltem az AdWords kampányait, hanem szolgáltatást nyújtó ügyfeleim is vannak, úgy mint pl.: duguláselhárító, ausztriai kárpittisztító, ausztriai hotel.

Miért pont tőlem rendeld meg az AdWords hirdetésed? Mert nem csak a fiók technikai beállításához értek, hanem komplexen átlátom a stratégiád. Én marketing rendszert építek, nem pedig feladok pár hirdetést azokra a kulcsszavakra ami a megrendelő szerint jó. Nekem nem ötleteim és tippeim vannak, hanem megoldásaim.

Facebook értékelések:
– Gyöngyvér
– Péter
– Rita
– Dénes
– Norbert
– Parfum
– Éva
– Szilvia
– Imre
– Dániel
– Imre

Kik az ügyfeleink?

A mi partnereinknek általában éves szinten 50.000.000 és 200.000.000 Ft-os forgalmuk van. Természetesen vannak olyan ügyfeleink, akiknek ennél jóval nagyobb forgalmuk van, és olyan egyszemélyes webáruház partnerünk is, aki a havi 1.000.000 Ft-os forgalmával elégedett, mert a webáruháza csak másodállás 

Miért?

Ha sok más partnerünkhöz hasonlóan neked sincs időd a marketinggel foglalkozni, akkor a legjobb helyen jársz. Nézz szét a weboldalunkon, és kérj árajánlatot.

© 2013- 2020. All rights reserved.