Marketing-tanácsadást szeretnél?

A te marketingosztályod leszek
Arany

250.000Ft / 2 nap

- 2 napos személyes marketing-tanácsadás, melyen kitalálom a stratégiádat
- Facebook-tanácsadás
- AdWords-tanácsadás
- AdWords-fiókelemzés
- SEO-tanácsadás
- Analytics-elemzés
- Konkurenciakutatás
- Weboldalelemzés
- E-mail-marketing
- Helyszín: bárhol belföldön
+
2x30 perc Skype-os tanácsadás a konzultáció utáni 90 napon belül

Érdekel
Üzleti

199.000Ft
1 nap

- 1 napos személyes marketing-tanácsadás, melyen kialakítom a taktikáidat
- Facebook-tanácsadás
- AdWords-tanácsadás
- AdWords-fiókelemzés
- SEO-tanácsadás
- Analytics-elemzés
- Konkurenciakutatás
- Weboldalelemzés
- Hírlevél tanácsadás
- Helyszín: Budapest, Eger, Miskolc, Gyöngyös, Nyíregyháza, Hatvan, Debrecen, Gödöllő és Szolnok

Érdekel
Villám

49.990Ft
/ 90 perc

- 90 perces személyes marketing-tanácsadás

- Helyszín: Eger, Miskolc, Gyöngyös vagy Hatvan

- Témák: Bármit választhatsz, ami az Arany csomagban van.

Érdekel

Online

40.000Ft
/ 60 perc

- 60 perces online marketing-tanácsadás

- Témák: Bármit választhatsz, ami az Arany csomagban van.

Lefoglalom!

Ezt a szolgáltatásomat azonnal ki tudod fizetni.

Hogyan néz ki az 1 napos konzultáció?

A nap első felében megértem a vállalkozásodat, konkurenciáidat, célközönségedet. Erre már van bevált kérdéssorom, így biztosan nem fog kimaradni semmi sem. A nap második felében átnézem a Google Ads fiókodat, Facebook kommunikációdat, hírleveledet, majd kidolgozom a marketingstratégiádat.
Ha úgy gondolod, hogy a tanácsadás életed legjobb befektetése volt, akkor akár együtt is tudunk dolgozni. Megvalósítjuk azt, amit beszéltünk.
Kezdőknek is?

Most induló vállalkozásoknak is tudok segíteni, szívesen elmondom a lehetőségeket, és azt, hogy hol és mit érdemes reklámozni, egyáltalán merre indulj el, mi legyen a kommunikációs stratégiád.
Facebook marketing-tanácsadás

Egy helyesírási, leíró stilisztikai vagy rossz stílussal megírt Facebook kampány jó esetben elégeti a pénzed, míg rossz esetben elpártolnak tőled a vásárlók. De erről külön könyvet tudnék írni, mert sok rémes esettel találkoztam már. A Word csak az elgépelt szavakat húzza alá és nem konvertálja át marketingszöveggé az írásodat, s még szerethetővé sem tesz.

AdWords (Ads) marketing-tanácsadás

Egy rosszul beállított AdWords-fiók megeszi a pénzed. Egy vállalkozó simán beletesz 300.000-400.000 Ft-ot, mielőtt keresne egy szakit azzal a problémával, hogy nem hoz vásárlót. Szívesen belenézünk a fiókodba és javaslatokat teszek a javításra. Ha szeretnéd, akkor pedig ki is javítom a hibás beállításokat, akár veled együtt, közösen.

Facebook tanácsadás

Kitettél egy posztot Facebookra, de nincs rá semmilyen reakció pedig már eltelt 4 óra hossza is? Van egy rossz hírem. Nem ismered a követőidet. Nem tudod őket megszólítani.
Ha nem tudsz belőlük kicsikarni egy nyamvadt like-ot, akkor vásárlásra sem tudod őket ösztönözni. Elégeted a pénzt. Megtervezzük a Facebook kommunikációdat, hogy a likeok tengerében úszhass és hogy a hajadat tépd a sok megrendeléstől.

Hírlevél marketing-tanácsadás

A gondosan felépített e-mail adatbázisodra elég 3 rossz levelet kiküldeni és soha többé nem fogják megnyitni a leveleidet, hacsak nem mindig valami 30-40%-os akciót küldesz ki nekik, mert akkor az lesz a célközönség, akit csak az ár fog érdekelni, te pedig szépen lassan tönkremész.

SEO tanácsadás

Ugye te sem mész el egy randira papucs-zokni kombinációban? ...hiszen mindketten tudjuk, hogy semmi esélyed nem lenne. Ugyanez vonatkozik a vállalkozásod weboldalára is, hiszen elavultan nem fog kelleni a Google-nek. Ha szeretnéd a Google-t az ujjaid köré csavarni, akkor gyere hozzánk marketing terápiára.

AdWords tanácsadás

Az AdWords, azaz a Google Ads olyan mint egy repülőgép fedélzete. Mi megmutatjuk neked azt a sok rejtett mütyűrt, mert valószínűleg te most csak a botkormányt és a start gombot látod. Ha szeretnéd, akkor a tekerőket is maximumra toljuk.

Miért ennyi a marketing-tanácsadás ára?

Ismered a viccet? Kimegy a szerelő az ügyfélhez, előveszi a kalapácsát és kettőt ráüt a TV-re, mire az megjavul. Majd előveszi a számlatömbjét és felír két tételt. 1.) Kalapácsütés 20 Ft. 2.) Tudtam, hogy hová kell ütni, 80 Ft.
Ez a jobbik eset. A rosszabbik eset az, amikor a szaki kicseréli a TV belső alkatrészeit 200 Ft-ért, majd elkér 10 Ft-ot a cseréért és 40 Ft-ot a tudásáért.

A két szaki közül az egyik 100 Ft-ért oldotta meg a problémát, a másik 250 Ft-ért. Igaz, az második szaki sokkal olcsóbbnak tűnik, hiszen az első szaki 20 + 80 Ft-ot kért el a tudásáért, a másik 10 + 40 Ft-ot, mégis, a második szaki került sokkal többe.

Viccet félretéve, talán a marketing-tanácsadás a legnehezebb terep a szakmában. Rengeteg tapasztalatot kellett összegyűjtenünk és rengeteget kellett tanulnunk ahhoz, hogy valóban működő és kifizetődő tanácsokat tudjunk adni. A konzultáción rövid időn belül át kell látnunk az eddigi marketingstratégiádat és meg kell tudnunk mondani azt, hogy hol a hiba a rendszeredben és azt hogyan lehet kijavítani.

Weboldalelemzés

Ha a weboldaladra csak kummantani járnak az emberek, akkor szólj nekünk. Intézkedni fogunk.

Dajka Gábor

Online Marketing Tanácsadó

Megtervezem neked az egyedi marketingstratégiádat, hogy piacvezető legyél.

Olvass tovább

Garancia

Nem csak egyszeri marketing-tanácsadásra van szükséged, hanem
folyamatos online marketing-tanácsadásra?

Engedd meg, hogy segítsek

Kattints ide

Írj nekem egy levelet

Céltudatosaknak

Ha pontosan tudod, hogy mire van szükséged, akkor inkább ezt az űrlapot használd: https://goo.gl/forms/XVUeNxHajzRW3T4c2

Cégnév

Online Forgalomnövelő Marketing Kft.
25801987-2-10, HU25801987
és
Dajka Gábor E.V.
66235763-1-30

u.i.: