• Home
  • Marketing-tanácsadás

Facebook marketing-tanácsadás

Facebook marketing-tanácsadás

Kitettél egy posztot Facebookra, de nincs rá semmilyen reakció pedig már eltelt 4 óra hossza is? Van egy rossz hírem. Nem ismered a követőidet. Nem tudod őket megszólítani. Ha nem tudsz belőlük kicsikarni egy like-ot sem, akkor vásárlásra sem tudod őket ösztönözni. Elégeted a pénzt. Megtervezzük a Facebook kommunikációdat, hogy a like-ok tengerében úszhass és hogy a hajadat tépd a sok megrendeléstől.

Ads marketing-tanácsadás

Google AdWords marketing-tanácsadás

Az AdWords, azaz a Google Ads olyan mint egy repülőgép fedélzete. Mi megmutatjuk neked azt a sok rejtett mütyűrt, mert valószínűleg te most csak a botkormányt és a start gombot látod. Ha szeretnéd, akkor a tekerőket is maximumra toljuk.

Keresőoptimalizálási tanácsadás

Keresőoptimalizálási tanácsadás

Ugye te sem mész el egy randira papucs-zokni kombinációban? …hiszen mindketten tudjuk, hogy semmi esélyed nem lenne. Ugyanez vonatkozik a vállalkozásod weboldalára is, hiszen elavultan nem fog kelleni a Google-nek. Ha szeretnéd a Google-t az ujjaid köré csavarni, akkor gyere hozzánk marketing terápiára.

Hírlevél marketing-tanácsadás

Hírlevél marketing-tanácsadás

A gondosan felépített e-mail adatbázisodra elég 3 rossz levelet kiküldeni és soha többé nem fogják megnyitni a leveleidet, hacsak nem mindig valami 30-40%-os akciót küldesz ki nekik, mert akkor az lesz a célközönség, akit csak az ár fog érdekelni, te pedig szépen lassan tönkremész.

Weboldalelemzés

blank

Landing-oldalad van esetleg webáruházad melynél túl alacsony a konverziós arány? Kérj tőlünk weboldalelemzést, és feltárjuk az oldalad összes hibáját írásban és egy személyes vagy telefonos konzultáció alkalmával válaszolunk minden felmerülő kérdésedre. 

Most vágnál bele?

Dajka Gábor marketing tanácsadó

Most induló vállalkozásoknak is tudunk segíteni, szívesen elmondjuk a lehetőségeket, és azt, hogy hol és mit érdemes reklámozni, egyáltalán merre indulj el, mi legyen a kommunikációs stratégiád.

Csak bátran!

blank
Beszéljünk a célközönséged motivációjáról érzelmeiről, tulajdonságairól, mindennapi életviteléről, problémáiról, elakadáspontjáról, személyiségéről. Ismerd meg őket, hogy utána hatékony legyen a kommunikációd.

Hacsak

blank

Van egy új ötleted, de senkivel sem tudod megbeszélni? Szívesen meghallgatlak és elmondom a véleményemet.

Nem csak egyszeri marketing-tanácsadásra van szükséged, hanem folyamatos online marketing-tanácsadásra?

Dolgozzunk rendszeresen!

Gyakran ismételt kérdések:

A nap első felében megértjük a vállalkozásodat, konkurenciáidat, célközönségedet. Erre már van bevált kérdéssorunk, így biztosan nem fog kimaradni semmi sem. A nap második felében átnézzük a Google Ads-fiókodat, Facebook kommunikációdat, hírleveledet, majd kidolgozzuk a marketingstratégiádat.
Ha úgy gondolod, hogy a tanácsadás életed legjobb befektetése volt, akkor akár együtt is tudunk dolgozni. Megvalósítjuk azt, amit beszéltünk. Ennek az ára 150.000 Ft.

Az előre megbeszélt témában felkészülünk. Találkozhatunk személyesen is, illetve beszélhetünk Skype-on is. Online 12.000 Ft / 60 perc, személyesen 20.000 Ft / 60 perc.

Mind a két félnek joga van elállni a marketing-tanácsadástól az első 10 percben.

Ha 1-2 óra hosszás konzultációt rendelsz, akkor Egerben vagy Gyöngyösön, Skype-on.

Ha legalább 3 óra hosszát kérsz, akkor: Budapest, Miskolc, Hatvan, Debrecen, Gyöngyös vagy Eger.

Ismered a viccet? Kimegy a szerelő az ügyfélhez, előveszi a kalapácsát és kettőt ráüt a TV-re, mire az megjavul. Majd előveszi a számlatömbjét és felír két tételt.

1.) Kalapácsütés 20 Ft.

2.) Tudtam, hogy hová kell ütni, 80 Ft.
Ez a jobbik eset. A rosszabbik eset az, amikor a szaki kicseréli a TV belső alkatrészeit 200 Ft-ért, majd elkér 10 Ft-ot a cseréért és 40 Ft-ot a tudásáért.

A két szaki közül az egyik 100 Ft-ért oldotta meg a problémát, a másik 250 Ft-ért. Igaz, az második szaki sokkal olcsóbbnak tűnik, hiszen az első szaki 20 + 80 Ft-ot kért el a tudásáért, a másik 10 + 40 Ft-ot, mégis, a második szaki került sokkal többe.

Viccet félretéve, talán a marketing-tanácsadás a legnehezebb terep a szakmában. Rengeteg tapasztalatot kellett összegyűjtenünk és rengeteget kellett tanulnunk ahhoz, hogy valóban működő és kifizetődő tanácsokat tudjunk adni. A konzultáción rövid időn belül át kell látnunk az eddigi marketingstratégiádat és meg kell tudnunk mondani azt, hogy hol a hiba a rendszeredben és azt hogyan lehet kijavítani.

Lehet fájdalmas a marketing-tanácsadás?

Hogyan készülj fel lelkileg egy marketing-tanácsadásra?

Mennyit fejlődhet a céged egy fél napos marketing-tanácsadástól?

Marketing-tanácsadás – Nem sikerült

Budapest, Miskolc, Hatvan, Debrecen, Gyöngyös és Eger info@dajka-gabor.hu +36204537031