• Home
  • Business Coaching
Mindenki vágyik a megértésre.
Figyelem
95%
Türelem
90%
Alázat
95%
Bizalom
100%
blank

A vállalkozásod érdekében, segítek meghozni azokat az üzleti döntéseket, amelyek a legjobbak a számodra. Nekem fontos, hogy meg is valósítsd és hosszú távon fenn is tudd tartani a megbeszélteket.

Az elmúlt években, rengetegen vágtak bele egy online vállalkozásba – így pillanatok alatt megnőtt a verseny –, de csak kevesen tudtak talpon maradni, aminek szerintem az egyik oka a bizonytalanság, görcsösség, perfekcionizmus és a döntésképtelenség volt a vállalkozóknál. De találkoztam már a káosz mesterével is, aki mindenbe belekapott, így soha, semmilyen munkafolyamatot sem fejezett be – így a webáruházát sem.
Gyakori elakadás a konkurensek alul vagy fölülértékelése, a nekik vagy éppen a szakmának való megfelelési kényszer is.
Business Coachként segítek kijelölni az irányt, és az úton tartalak. Segítek máshogy ránézni, értelmezni, túllendíteni az elakadási pontokon. Fenntartom a motivációdat azzal, hogy közösen meghatározzuk az üzleti mérföldköveket.

Egy 60 perces ülés ára br. 12.500 Ft, és érdemes 3-5 alkalomban előre gondolkodni. Időpontot jelenleg csak péntekre, szombatra vagy vasárnapra tudok adni. A találkozók online történnek, vagy akár személyesen, Heves vármegyében.

Budapest, Miskolc, Hatvan, Debrecen, Gyöngyös és Eger info@dajka-gabor.hu +36204537031