• Home
  • Business Coaching

A vállalkozásod érdekében, segítek meghozni azokat az üzleti döntéseket, amelyek a legjobbak a számodra. Nekem fontos, hogy meg is valósítsd és hosszú távon fenn is tudd tartani a megbeszélteket.

Az elmúlt években, rengetegen vágtak bele egy online vállalkozásba – így pillanatok alatt megnőtt a verseny –, de csak kevesen tudtak talpon maradni, aminek szerintem az egyik oka a bizonytalanság, görcsösség, perfekcionizmus és a döntésképtelenség volt a vállalkozóknál. De találkoztam már a káosz mesterével is, aki mindenbe belekapott, így soha, semmilyen munkafolyamatot sem fejezett be – így a webáruházát sem.
Gyakori elakadás a konkurensek alul vagy fölülértékelése, a nekik vagy éppen a szakmának való megfelelési kényszer is.
Business coachként segítek kijelölni az irányt, és az úton tartalak. Segítek máshogy ránézni, értelmezni, túllendíteni az elakadási pontokon. Fenntartom a motivációdat azzal, hogy közösen meghatározzuk az üzleti mérföldköveket.

blank

Egy ülés 60 perces és érdemes 3-5 alkalomban előre gondolkodni. Időpontot jelenleg csak péntekre, szombatra vagy vasárnapra tudok adni. A találkozók online történnek, vagy akár személyesen, Heves vármegyében.
Itt tudsz lefoglalni: https://webshop.dajka-gabor.hu/kereses/?string=60+perces+business

Készítsünk üzleti tervet– én kérdezek, és jegyzetelés közben finomítom a válaszaidat!
A legtöbb vállalkozónak nincs üzleti terve, emiatt arra sodródik, amerre a hajóját fújja a szél – ezért kiszolgáltatottá válik. Ha pedig döntéshelyzetbe kerül, akkor megtorpan, elbizonytalanodik, mert nincs egy átlátható terve. Tervezzük meg a rövid-, közepes-, és hosszú távú céljaidat! Nézzünk rá a lehetséges elakadás pontokra, kihívásokra és lehetőségekre. A legjobb az egészben, hogy az ülések alatt te is fejlődni fogsz.

Itt tudod megrendelni tervezést: https://webshop.dajka-gabor.hu/uzleti-terv-osszeallitasa/

Extra képzéseim:
A coach szakma a lélektanra épül, így eljárok önismereti csoportokba és folyamatosan képzem magam több oldalról is, így lettem Gyászfeldolgozás Módszer® Specialista, és elvégeztem az Ultrarövid Terápia, jó párkapcsolat alapjai, párkapcsolati kommunikáció, párkapcsolati játszmák, asszertív kommunikációs tréning, szorongás okozta megbetegedések, terápiájuk, érzelemszabályozás a gyakorlatban című képzéseket, és még sok mást is.
blank

Bár a szakma szabályai szerint, a business coachnak nem szükséges pénzügyi és üzleti ismeretekkel rendelkeznie, hiszen a kliensnek a már meglévő, önmaga megoldását kell alkalmaznia, én mégis próbálok ezen a területen is többet nyújtani azért, hogy az ülések alatt, élesebben tudjak kérdezni. Így a gyakorlati tapasztalat mellett, megszereztem az Európai Uniós pályázatíró, kötvény, részvény, tőzsde gyakorlati c. alapkurzus, tőkepiaci üzletkötői hatósági képzés című papírokat. Az OTP MiFID tesztjén maximális pontszámot értem el. Mint tőzsdei befektető is aktívan tevékenykedem.

blank

Elvégeztem MiFID 2 speciális képzési programot, amivel a hozzám fordulót le tudom objektíven tesztelni, hogy valós képet kapjak a befektetési tapasztalatairól, termékismeretéről és befektetési céljairól, esetleges fenntarthatósági preferenciáiról, pénzügyi helyzetétéről és veszteségviselő képességéről, valamint kockázatvállalásának biztonságos mértékéről. A coaching nem befektetési tanácsadás, a teszt segítségével csupán gyorsabban fel tudom mérni a vállalkozót.

Budapest, Miskolc, Hatvan, Debrecen, Gyöngyös és Eger info@dajka-gabor.hu +36204537031