Marketingest keresel?

Marketing & Kommunikáció

Dolgozzunk együtt

A te vállalkozásod a mi vállalkozásunk is. Mi is csak akkor vagyunk sikeresek, ha te is sikeres vagy.

Legyél a piacod vezetője!

Unod már, hogy nem termel elég pénzt a Google Ads?

Nem tudod, hogy hová folyik el a pénzed nap mint nap? Szeretnéd, ha végre marketing szakemberek kezelnék a fiókodat? Tudjuk, hogy egész nap a fiókoddal foglalkoznál, de nincs időd rá. Azt is tudjuk, hogy a család mellett nem tudod heti szinten követni az Ads újdonságait. Itt az ideje kiszervezni az AdWords fiókod kezelését! Bízd ránk, AdWords specialistákra, mert mi profik vagyunk. Szinte egész nap az ügyfeleink kampányait kezeljük. Ha csak napi 10 ügyféllel számolnánk, akkor is 10x több információnk lenne a nap végére, mint ha házon belül csináltatnád. Egy AdWords specialistának számos előnye van, de nem mindegy, hogy kit választasz a feladatra. Ajnálom ezt az "Ezt a hat pontot figyeld, mielőtt AdWords-öst választasz" című írásunkat.
Mennyibe kerül?

Marketingszöveget szeretnél?

Kevés a megrendelésed? Nincs elég látogatója a weboldaladnak? Tudjuk az okát. Rossz a weboldalad szövege. Bízz meg minket és elkészítjük azt a szöveget, amely a célcsoportodnak szól. Ez most a vállalkozásodnak egy nagyszerű lehetőség az előrelépésre. Ha a konkurenciád letarolja a piacot, akkor válaszd a marketingszöveg-írás szolgáltatásunkat.
Blogot szeretnék
Landing oldal szöveget szeretnék
E-mail marketinget szeretnék
PR-cikket szeretnék

Nem elég jó a hírleveled?

Van egy csomó feliratkozód, de nem tudsz nekik újra és újra eladni? Ennek mától vége! Bízd meg a válalkozásunkat és tervezünk neked egy e-mail kampányt. Sőt, ha kell, a leveleket is kiküldjük. Miért hagynád veszni azt a sok feliratkozót? Miért égetnéd ki a listádat átlagos és unalmas levelekkel? Bízd ránk a kampányod és vásárlási lázba hozzuk a listádon szereplőket.
Igen, ez érdekel!

Egyedi árra van szükséged?

Nem találtad meg, amit kerestél? Nagyobb vállalkozást vezetsz és több mindenre is szükséged lenne? Egy komplex marketing rendszert dolgoztatnál ki velünk? Kérj egyedi árat még ma, és dolgozzunk együtt a vevőszerzésen! Legyél te az iparágad piacvezetője!
Egyedi árajánlatot kérek

Marketinget szeretnél tanulni?

Akkor ajánlom figyelmedbe a nagy sikerű "9 marketing trükk, amit tudnod kell" című írásunkat. Upsell, Cross-sell, Downsellről és társaikról is szó lesz. Sok vállalkozó könyökén jön már ez ki, mégis, szinte senki sem csinálja jól. Pontosan megmutatjuk, hogy hogyan alkalmazd. Továbbá szó lesz arról a problémáról is, hogy miért pont tőlünk vásároljon a vásárló, ne pedig valamelyik konkurensünktől. Nem utolsó sorban pedig: hogyan írj olyan címet, melyre sokan rá is kattintanak. És még nagyon sok mindent fogsz tanulni, ha feliratkozol a listánkra. Egy próbát megér, mert nincs veszítenivalód.
Erre van szükségem, küldjétek a tudást!

Miért válassz minket?

Probléma

Probléma esetén az egész OFM iroda egyként fog neked segíteni.

Családias légkör

Szeretjük az őszinte beszédet, a mi irodánkban a légkör családias és bizony felhívjuk a figyelmedet a gyengeségeidre és megpróbáljuk orvosolni.

Konkurencia kizárás

Amíg az előfizetőnk vagy, garantáltan nem fogjuk elvállalni a konkurenciád marketingjét.

Még miért válassz minket?


Szeretnéd megismerni a siker élményét?


A partnereink sikerét nem tudjuk neked garantálni, de mindent megteszünk azért, hogy a te Analytics statisztikád is így nézzen ki.

Ezeket az eredményeket a partnereink nem csak nekünk köszönhetik, hanem saját maguknak, munkatársaiknak és egyéb ügyfélszerző csatornának is pl. árösszehasonlító oldalaknak. Ám ezekből egy rendszert kell építeni. Mi a rendszer felépítésében és különböző marketingcsatornákon való kommunikációban is tudunk segíteni, pl. Google Ads, hírlevél, szövegírás stb.


Google Ads:

Ezekkel a statisztikákkal nem szeretnénk azt a látszatot kelteni, hogy ha minket bízol meg, akkor már nincs más dolgod, mint hátradőlni és élvezni az életet. Helyetted nem tudunk dolgozni, csak a te munkádat tudjuk maximálisan segíteni! Azt vedd figyelembe, hogy mindegyik partnerünknek más a piaca, így az éves eredmények is változóak lehetnek. Míg egyes ügyfeleinknél erősen növekedett a bevétel, addig másoknál stagnált vagy esetleg csökkent. A fenti statisztikák nem hitelesek, hiszen nem tudunk minden megrendelést mérni, mert az technikailag kivitelezhetetlen, illetve nem minden megrendelés kerül kiszállításra, hiszen lehet, hogy pl. a termék elfogyott, ennek ellenére bekerül az adatbázisba, mint sikeres vásárlás. Telefonon és e-mailen leadott megrendelések nem kerültek be a fenti adatbázisokba.Tőkét kovácsolunk és
időt spórolunk

Bízd ránk a marketinged.

Hallgass meg

Írj nekem egy levelet

Céltudatosaknak

Ha pontosan tudod, hogy mire van szükséged, akkor inkább ezt az űrlapot használd: https://goo.gl/forms/XVUeNxHajzRW3T4c2

Cégnév

Online Forgalomnövelő Marketing Kft.
25801987-2-10, HU25801987
és
Dajka Gábor E.V.
66235763-1-30

u.i.:

A hirdetéskészítés művészet és tudomány is egyben. Először is, információkat gyűjtünk a termékedről ésvagy szolgáltatásodról. Ez akár napokig is eltarthat, kérlek légy türelemmel. Az online világában minden egyes reklámot hatékonyan lehet mérni. Ilyen mérőszám pl.: CTR (átkattintási arány), Költs/konv (költség/konverzió), ROI (befektetésarányos megtérülés). Az online marketing világában egy reklám nem reklám. 20-22x kell látnia egy embernek az interneten egy hirdetést, hogy elkapjuk a figyelmét. A hirdetés szövegével pedig meg is kell tartani a fókuszát. Ez szerintünk művészet. A tudományos rész pedig akkor jön, amikor kielemezzük azt, hogy melyik hirdetés teljesített jól és miért? Ez egy hosszabb folyamat, amely akár hónapokig is eltarthat. A kezdő vállalkozók egyik legnagyobb tévhite az, hogy ha a reklámfogyasztó meglát egy hirdetést, utána azonnal szalad vásárolni. Gyakran, az első kattintástól számított 20-25 napnak is el kell telnie ahhoz, hogy bekövetkezzen a vásárlás. Tapasztalataink szerint egy hirdetést 3 hónapig is reklámozni kell ahhoz, hogy el tudjuk dönteni azt, hogy működött, vagy sem. Mi leginkább 3 hónapos ciklusokban gondolkozunk!