Preloader

MARKETING & KOMMUNIKÁCIÓ

Dolgozzunk együtt

A te vállalkozásod a mi vállalkozásunk is. Mi is csak akkor vagyunk sikeresek, ha te is sikeres vagy.
Céltudatos vagyokInkább telefonálok
blank
A-Z-ig

Segítünk

Több kiváló szakemberrel dolgozom együtt, hogy az ügyfeleim a legjobbat kapják.

A legnagyobb erősségem, hogy:

rendszerben gondolkozom

2006-ban már weboldalakat építettem, hobbiból. AdWords-szel 2009-ben kezdtem el foglalkozni, mert több és több látogatót akartam a weboldalaimra irányítani. 

Ebben a könyvben összeszedtem a több, mint tíz éves tapasztalataimat. Ezeket a hibákat a kezdő és nem kezdő vállalkozók a leggyakrabban elkövetik. A minták típushibákat mutatnak be, amiket ki lehetett volna küszöbölni. 

blank

2009-óta foglalkozom Google hirdetésekkel, így alaposan átlátom a folyamatokat. A vállalkozásom bevételének kb. a felét teszi ki a fiókok kezelése. Nem csak sok termékes webáruházak fiókjait kezelem, hanem 1-1 terméket/szolgáltatást kínáló oldalakét is. 

Legfőbb erősségünk a reklámszövegírás. Megírjuk a hírleveledet, Facebook bejegyzésedet, vezetjük a keresőoptimalizált blogodat. A landing-oldalad  és a Google Ads szövegét is nyugodtan ránk bízhatod.

Éve a szakmában

blank

Ha több információt szeretnél

hívj fel és beszéljük át a céljaidat, lehetőségeidet.

Pár Google Ads fiókból egy kis:

Ízelítő

Ezeket az eredményeket a partnereink nem csak nekünk köszönhetik, hanem saját maguknak, munkatársaiknak és egyéb ügyfélszerző csatornának is pl. árösszehasonlító oldalaknak.

Kik az ügyfeleink?

A mi partnereinknek általában éves szinten 50.000.000 és 200.000.000 Ft-os forgalmuk van. Természetesen vannak olyan ügyfeleink, akiknek ennél jóval nagyobb forgalmuk van, és olyan egyszemélyes webáruház partnerünk is, aki a havi 1.000.000 Ft-os forgalmával elégedett, mert a webáruháza csak másodállás.

Miért?

Ha sok más partnerünkhöz hasonlóan neked sincs időd a marketinggel foglalkozni, akkor a legjobb helyen jársz. Nézz szét a weboldalunkon, és kérj árajánlatot.

© 2013- 2020. All rights reserved.