Warning: The magic method InvisibleReCaptcha\MchLib\Plugin\MchBasePublicPlugin::__wakeup() must have public visibility in /home/dajkag/web/dajka-gabor.hu/public_html/marketingblog/wp-content/plugins/invisible-recaptcha/includes/plugin/MchBasePublicPlugin.php on line 37
KKV Marketing Szakértői Videók
2024-02-29

KKV Marketing Videók

A KKV Marketing Szakértői Videó szekció leginkább mikro- és kisvállalkozóknak szól.

A mikro-, kis- és középvállalkozás jelentését sokan összekeverik. Röviden: Egy mikrovállalkozásnak kevesebb, mint 10 alkalmazottja van, egy kisvállalkozásnak 10-nél több de 50-nél kevesebb, míg a közepesvállalkozásnak 50-nél több, de 250-nél kevesebb alkalmazottja van. A munkavállalókon kívül a forgalom is számít.

Sajnos marketing fronton nagyon rosszul állunk. A kkv-szektor egy kis része ugyan marketingezik, de azt borzalmasan csinálja, olyannyira, hogy csak rövid ideig tudja fenntartani a vállalkozását.

A másik probléma az, hogy a kkv-k számottevő része nem hisz a marketingben, így nem is próbálkozik a reklámmal.

Van még egy harmadik csoport is. Ők azok, akik már megbíztak 1-1 marketinges céget azzal, hogy növeljék meg a forgalmukat, de a növekedés nem sikerült. Ezeket a csalódott megbízókat hívjuk marketingsérülteknek.

A vállalkozások döntő többsége nem éli meg az első 5 évet, így a videóimmal a marketingre nyitott vállalkozóknak szeretnék irányt mutatni, hogy közösen javítsunk ezen a borzalmas statisztikán.